ΣΠΟΡ

Σπύρος Γιαννιώτης: Τα έδωσα όλα - Ήταν κάτι συγκλονιστικό (pics+vid)

Σπύρος Γιαννιώτης: Τα έδωσα όλα - Ήταν κάτι συγκλονιστικό (pics+vid)

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Σπύρος Γιαννιώτης, έχοντας στις αποσκευές του το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο, στα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ - ΝΤΡΟΠΗ: ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ!

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ο 36χρονος πρωταθλητής ταξίδεψε μέσω Ρώμης και αφίχθη στις 11:40 π.μ. στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων δεκάδες δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες περίμεναν με ανυπομονησία για να συγχαρούν αυτόν τον μεγάλο αθλητή που χάρισε στην Ελλάδα ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Αυτή τη στιγμή νιώθω ολοκληρωμένος σαν αθλητής», είπε ο Σπύρος Γιαννιώτης και συνέχισε:

«Επειδή ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου κούρσα, τα έδωσα όλα. Ήταν δικαίωση. Όταν κάτι έρχεται μετά από τόσα πολλά χρόνια προσπάθειας είναι μοναδικό.

Ήταν κάτι που κάθε αθλητής ονειρεύεται να ζωή να πραγματοποιήσει. Ήταν κάτι όμορφο και συγκλονιστικό για μένα», κατέληξε λέγοντας ο μεγάλος Ολυμπιονίκης.

Μαζί με τον Γιαννιώτη επέστρεψαν ο προπονητής του, Νίκος Γέμελος και η συναθλήτριά του, Κέλλυ Αραούζου, η οποία κατετάγη 11η στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών.

Ωστόσο, αντίθετα με ό,τι συνέβη κατά την επιστροφή της Άννας Κορακάκη, αυτή τη φορά ούτε κόκκινο χαλί έστρωσαν, ούτε στην πίστα τον υποδέχτηκαν, αλλά ούτε και κάποιος υπουργός της κυβέρνησης βρέθηκε στο αεροδρόμιο!

Απλά... ντροπή για αυτόν τον τεράστιο αθλητή και άνθρωπο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις