Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε σε κλάματα η Βαλίεβα – Την αποθέωσε το κοινό στο Πεκίνο (vid)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Καμίλα Βαλίεβα πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στο σύντομο ατομικό και ξέσπασε σε κλάματα.

Η 15χρονη Ρωσίδα, η οποία είναι το πρόσωπο των ημερών στον αθλητισμό, συνεχίζει να αγωνίζεται μετά την απόφαση που πήρε το CAS.

Η Βαλίεβα χόρεψε υπό τους ήχους του In Memorian και συγκέντρωσε 82.16, για το εκπληκτικό της πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο ανέβηκε στην πρώτη θέση, κάτι που την έκανε να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα. Το κοινό, πάντως, την αποθέωσε, δείχνοντας και τη στήριξη του για τη δύσκολη περίοδο που περνάει.

Ισχυρίζεται ότι βρέθηκε ντοπέ λόγω ενός φαρμάκου του παππού της!

Νωρίτερα, οι νομικοί εκπρόσωποι της ισχυρίστηκαν ότι το θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο ντόπινγκ μπορεί να προέκυψε λόγω ενός φαρμάκου του παππού της!Συγκεκριμένα, τα ρωσικά μΜΜΕ ανέφεραν ότι η Βαλίεβα φέρεται να έπινε από το ίδιο ποτήρι που είχε χρησιμοποιήσει ο παππούς της, ο οποίος πάσχει από καρδιακή πάθηση.

Δεν θα γίνει απονομή αν η Βαλίεβα πάρει μετάλλιο

Να θυμίσουμε ότι η ΔΟΕ έχει αποφάσει ότι δεν θα γίνει τελετή απονομής μεταλλίων για το ομαδικό αγώνισμα στο οποίο η 15χρονη είχε κατακτήσει με την ομάδα της Ρωσίας το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ίδιο θα συμβεί στην περίπτωση που η Βαλίεβα βρεθεί στο πόντιουμ στο ατομικό αγώνισμα των Γυναικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καμίλα Βαλίεβα: Ισχυρίζεται ότι βρέθηκε ντοπέ λόγω ενός φαρμάκου του παππού της!