ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού...»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού...»
Twitter

Η αινιγματική ανάρτηση και τα σχόλια των ΜΜΕ για την ψυχολογική κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ψυχολογική κατάσταση του μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι και στα καλύτερά της τελευταία και αυτό έχει να κάνει κυρίως τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των φετινών πλέι οφ του NBA.

Τα σχόλια, δε, και οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για την επίδοσή της ομάδας του και του ίδιου έριξαν περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Ο Έλληνας MVP έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: «I’m tired of the disrespect. I’m coming.» (Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι)

Αμέσως όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού επιχείρησαν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήρθε λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Κάποιοι θεωρούν ότι τον πείραξε η απουσία του από την καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι η αντίδρασή του ήταν για την απόφαση να ανακηρυχθεί MVP του ΝΒΑ, ο Τζοέλ Εμπίντ.