ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γουίμπλεντον: Ποιες διασημότητες παρακολούθησαν τον σπουδαίο τελικό

Γουίμπλεντον: Ποιες διασημότητες παρακολούθησαν τον σπουδαίο τελικό
AP.

Ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3–2 και κατέκτησε το τρόπαιο του Γουίμπλεντον.

Χθες το απόγευμα (16/07), η εξέδρα του κεντρικού γηπέδου του Γουίμπλεντον «κατακλύστηκε» από «αστέρες», για τον μεγάλο τελικό του θεσμού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ. Νικητής ήταν ο Ισπανός, ύστερα από μία συγκλονιστική «μάχη» διάρκειας σχεδόν πέντε ωρών, κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση του πολυνίκη της διοργάνωσης.

Μεταξύ των διασημοτήτων που παρευρέθηκαν στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι ήταν ο Μπραντ Πιτ, ο Χιού Τζάκμαν, η Αριάνα Γκράντε, ο Άντριου Γκάρφιλντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη γυναίκα του, Ρέιτσελ Βάις, ενώ, δεν έλειψαν και οι «γαλαζοαίματες» παρουσίες.

«Παρών» δήλωσαν και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Πριγκίπισσα Κέιτ (η οποία, έκανε και τις απονομές των τροπαίων στους δύο φιναλίστ) και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, που είδαν τον αγώνα από το βασιλικό θεωρείο. Επίσης καιο Βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας ήταν στο Λονδίνο και χειροκρότησε τη σπουδαία νίκη του Ισπανού τενίστα, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο Γκραν Σλαμ της καριέρας του.

Σχετικές ειδήσεις