ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορυφαίο στέλεχος του μπάσκετ στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ

Κορυφαίο στέλεχος του μπάσκετ στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ

Δήλωνε μόνο τη... σύνταξη των 25.000 ευρώ το χρόνο, ενώ έπαιρνε μισθό 8.000 - 10.000 ευρώ το μήνα...

Στα ίχνη εντοπισμού κραυγαλέας περίπτωσης φοροδιαφυγής υψηλόβαθμου στελέχους του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο ήδη πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους, που έχουν φτάσει μέχρι και στο μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών εκτός συνόρων.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Newsbomb αναφέρουν ότι εδώ και μήνες, ο Έλληνας παράγοντας του μπάσκετ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ.

Από την έρευνά τους προέκυψαν εξαιρετικά χρήσιμα για το ελληνικό δημόσιο και επιβαρυντικά για εκείνον στοιχεία, αφού αν και λόγω του υψηλότατου πόστου που κατείχε και εξακολουθεί να κατέχει, ελάμβανε και λαμβάνει ως αμοιβή (με πληρωμή μέχρι και πριν από τρία χρόνια στην Eurobank) ποσά από 8 έως 10 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως εκείνος εμφάνιζε δηλωθέντα εισοδήματα μόλις 25.000 ευρώ, όσα και η σύνταξή του.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα πρέπει να αναμένεται το «δέσιμο» της υπόθεσης και με ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι «Pάμπο» του Υπουργείου Οικονομικών.

Ποιο είναι αυτό;

Πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν ότι από τον Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε το... ξεσκόνισμα όλων των λογαριασμών του συγκεκριμένου παράγοντα επί ελληνικού εδάφους, έχουν εντοπιστεί και «σημάδια» κίνησης άλλων τραπεζικών λογαριασμών εκτός συνόρων.

Και είναι δεδομένη η αποφασιστικότητα των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ να διαλευκάνουν πλήρως αυτή την περίεργη και σε βαθμό σκανδάλου, υποψία (σ.σ. μέχρι απόδειξης του αντιθέτου) φοροδιαφυγής, ακόμα και με τη δημοσιοποίηση -προσεχώς- όλων των στοιχείων που ήδη έχουν συλλέξει.

Και είναι πολλά...

Το Newsbomb παρακολουθεί στενά το... όργιο απόκρυψης εισοδημάτων του Έλληνα παράγοντα που κατέχει περίοπτη θέση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις με μια σειρά από άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία.

Με αποδείξεις και ονόματα...

Όσο για τον ίδιο; Είναι γνώστης της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ετοιμάζεται να «υποδεχτεί» το υψηλότατο πρόστιμο, το οποίο πάντως δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει, αφού για εκείνον ισχύει το «λεφτά υπάρχουν».

Εκτός των συνόρων...