Προς την έξοδο «Sotis» και «Γιόβα»
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν στο τέλος της χρονιάς από την Λίβερπουλ...
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν στο τέλος της χρονιάς από την Λίβερπουλ, οι Σωτήρης Κυργιάκος και Μίλαν Γιοβάνοβιτς.
Η Λίβερπουλ θα προχωρήσει σε δραστική μείωση των μισθών και οι δυο άσοι φαίνεται πως θα πέσουν… «θύματα» της νέας οικονομικής πολιτικής του ιδιοκτήτη των «ρεντς», Τζον Χένρι.
«Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μας αφορούσε το γεγονός πως το μέγεθος των συμβολαίων ήταν πολύ μεγαλύτερο από ότι φοβόμασταν. Υπάρχουν πολυετή συμβόλαια σε μία ομάδα με μικρό βάθος», δήλωσε ο Χένρι.
Εκτός του Σωτήρη Κυργιάκου και του Μίλαν Γιοβάνοβιτς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και οι Φάμπιο Αουρέλιο, Τζο Κόουλ αλλά και οι Ακουιλάνι, Κοντσέσκι, Ινσούα που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.