ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοιτάει νεαρό παίκτη από τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Κοιτάει νεαρό παίκτη από τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός
Η ομάδα του Πλατανιά Χανιών, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Football League 2 στο νότιο όμιλο. Ο Ολυμπιακός...

Η ομάδα του Πλατανιά Χανιών, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Football League 2 στο νότιο όμιλο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, είναι γνωστό πως θέλει να δώσει ακόμα πιο ελληνικό χρώμα στο ρόστερ του.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έστειλε έγγραφο στην χανιώτικη ομάδα προκειμένου να αφήσει τον Τσοντάκη να προπονηθεί με την ομάδα νέων στου Ρέντη.

Ο 16χρονος δεξιός μπακ Νικηφόρος Τσοντάκης πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Τίμου Κακαβά δεν έχει περάσει απαρατήρητος και ο Ολυμπιακός με έγγραφο που έστειλε στην ΠΑΕ Πλατανιάς τονίζει ότι θέλει να δοκιμάσει τον παίκτη με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, σε προπονήσεις που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Αναμένεται η απάντηση του χανιώτικου συλλόγου στο αίτημα του Ολυμπιακού.

Πέρα από το ενδιαφέρον προς τον Τσοντάκη, ο Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο και στον Κρ. Αστέρα για να δοκιμάσει τους Μάνο Ψαράκη και Κώστα Μαραγκουδάκη.