ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ιδιαίτερος… δεσμός με Λίβερπουλ (video)

Ολυμπιακός: Ιδιαίτερος… δεσμός με Λίβερπουλ (video)

Ένα εξαιρετικό βίντεο για την «μάχη» του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ στο Σικάγο των ΗΠΑ για το International Champions Cup 2014 παρουσίασαν οι δύο σύλλογοι, τονίζοντας τα κοινά... στοιχεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και στις 27 Ιουλίου θα τεθούν αντιμέτωπες στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μία διαφορετική... μάχη. Συγκεκριμένα, το Soldier Field του Σικάγο στις 17:00 θα φιλοξενήσει τον αγώνα των Πειραιωτών με τους Άγγλους στο πλαίσιο του International Champions Cup 2014, περίπου έναν χρόνο μετά το φιλικό του περασμένου Αυγούστου που είχε διοργανωθεί προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.

Για τον λόγο αυτό, οι δύο σύλλογοι επιμελήθηκαν ένα ιδιαίτερο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει φάσεις από προηγούμενα ματς των δύο ομάδων, την παρουσία του Ολυμπιακού στο Άνφιλντ το περασμένο Αύγουστο και καταλήγει στις δύο τραγωδίες που έχουν σημαδέψει την ελληνική και την αγγλική ομάδα, ενώ το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα των Βρετανών τιτλοφορείται: «Ένας ιδιαίτερος δεσμός».