ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπλέξιμο με Ρίσγκαρντ

Μπλέξιμο με Ρίσγκαρντ
Περιπλέκεται η κατάσταση, όσον αφορά την υπόθεση Κάσπερ Ρίσγκαρντ....

Περιπλέκεται η κατάσταση, όσον αφορά την υπόθεση Κάσπερ Ρίσγκαρντ. Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/4) τη λύση του συμβολαίου με τον Δανό άσο, όμως το πρωί της Παρασκευής (29/4) η πλευρά του παίκτη κατέθεσε έγγραφα στην ΕΠΟ με τα οποία υποστηρίζει ότι ο Ρίσγκαρντ δεν έχει εξοφληθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογα έγγραφα, τα οποία είχε αποκαλύψει το Onsports, είχαν κατατεθεί και πριν την συνεδρίασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, η οποία όμως δεν εξέτασε την υπόθεση επειδή δεν είχε στα χέρια της τα γνήσια αντίγραφα.

Την Παρασκευή (29/4) ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στην ΕΠΟ τα επικυρωμένα αντίγραφα που περιλαμβάνουν το συμβόλαιο που έχει κατατεθεί στη Super League, το ιδιωτικό συμφωνητικό (με υπογραφή Κιντή) καθώς και την επιστολή του Τζον Σίβεμπακ, μάνατζερ του Ρίσγκαρντ στην οποία καταγγέλλει ότι ο πελάτης του δεν έχει εξοφληθεί από τον Πανιώνιο και ο ίδιος δεν έχει εισπράξει τη νόμιμη προμήθειά του.

Τα έγγραφα επιδόθηκαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή, η οποία στη συνεδρίασή της τη Δευτέρα (2/5), θα εξετάσει και την υπόθεση Ρίσγκαρντ. Όπως είναι γνωστό, ο Πανιώνιος υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του έχει προσφύγει στη FIFA μέσω της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Δανίας.

πηγή: onsports.gr