ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτα η Σιένα»

«Πρώτα η Σιένα»
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη και θα εμφανιστεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις...

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη και θα εμφανιστεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις των «πρασίνων», έτοιμος για την πρόκληση του Final Four.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (04/05) στη Βαρκελώνη για το Final-4 της Ευρωλίγκα και οι «πράσινοι» με δηλώσεις τους εξέφρασαν την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας. Τόσο οι Μπατίστ και Βουγιούκας, όσο και ο Ιτούδης, επεσήμαναν πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει με επιτυχία την πρόκληση.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Μάικ Μπατίστ που μιλώντας λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής στην καταλανική πρωτεύουσα επεσήμανε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είναι τα ματς που κάθε ομάδα στην Ευρώπη περιμένει όλη τη σεζόν. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς και γι’ αυτό είναι και το πιο δύσκολο».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Σιένα είναι σκληρός αντίπαλος παίζει πολύ δυνατά, με πολύ ενέργεια και πολύ δυνατή άμυνα. Εμείς θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Την πεποίθηση πως οι Ντρου Νίκολας και Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι απόλυτα έτοιμοι να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό με τη Σιένα, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα έχει ακόμη δύο ημέρες μέχρι τον ημιτελικό και πιστεύω πως θα τις εκμεταλλευτούμε σωστά.

Είναι αλήθεια πως είχαμε μια ατυχία με τον Ντρου (σ.σ. Νίκολας) και τον Διαμαντίδη, ωστόσο, πιστεύω πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Με τη σειρά του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ στο Final-4. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Σιένα, είναι ο ημιτελικός και το πιο σημαντικό βήμα για τον τελικό και θα είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Πηγή: onsports.gr