Ριζικές αλλαγές στον Αστέρα Τρίπολης

Την απόφαση να προχωρήσουν σε διαρθρωτικές αλλαγές τόσο...

Την απόφαση να προχωρήσουν σε διαρθρωτικές αλλαγές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο έλαβαν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης.

Η τραγική φετινή σεζόν και ο βαθμολογικός υποβιβασμός έχουν θορυβήσει τους μεγαλομετόχους, οι επιθυμούν να αλλάξουν όλη τη λειτουργία του συλλόγου, ανανεώνοντας το τεχνικό τιμ, το ρόστερ και γενικά το προσωπικό.

Πρώτο «θύμα» της νέας πολιτικής των Αρκάδων είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος ενημερώθηκε χθες από τον Δημήτρη Μποροβήλο για την πρόθεση της ομάδας να μην συνεχίσει μαζί του. Ο πρώην προπονητής του συλλόγου επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπάκο, στον οποίο εξέφρασε την απορία του για το σκεπτικό της απόφασης. Ο τελευταίος του ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως παράπονο και ότι αποτελεί απόφαση της διοίκησης να αλλάξουν πολλά πράγματα σε κάθε επίπεδο.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή