ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπλάνκο: «Έχω κλείσει στον Παναθηναϊκό»

Μπλάνκο:  «Έχω κλείσει στον Παναθηναϊκό»
Λίγο πριν χαράξει ο ήλιος τα ξημερώματα της Κυριακής (22/5) ο Ίσμαελ Μπλάνκο...

Λίγο πριν χαράξει ο ήλιος τα ξημερώματα της Κυριακής (22/5) ο Ίσμαελ Μπλάνκο εκμυστηρεύτηκε σε οπαδό του Παναθηναϊκού πως έχει συμφωνήσει για 4ετές συμβόλαιο με τους «πρασίνους».

Ο Αργεντινός άσος, που ως γνωστόν βρέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, είπε να διασκεδάσει στο «island» μαζί με τον Σάνελ Γιάχιτς και άλλον έναν ψηλό άνδρα αγνώστου ταυτότητας.

Οι δύο παίκτες και ο φίλος τους πήγαν στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής και έτσι όπως έπιναν το ποτό τους, ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού αναγνώρισε τον Μπλάνκο και τον πλησίασε για μια φωτογραφία.

Ο Μπλάνκο, αστειευόμενος, γύρισε και του είπε: «Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ πρέπει να πληρώσεις».

Ο φίλος του Παναθηναϊκού έβγαλε από την τσέπη το κινητό του και του έδειξε το φόντο που είχε με το τριφύλλι, με σκοπό του να πείσει τον Αργεντινό για τις οπαδικές προτιμήσεις του. Τότε, ο ψηλός της παρέας πήρε τον λόγο και είπε: «έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια».

Σύμφωνα με το «Goal», ο οπαδός του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε και ρώταγε τον Μπλάνκο: «Αλήθεια, αλήθεια;» ρώτησε με τον 28επιθετικό να απαντάει «Oh Yes, oh yes».

Πηγή: onsports.gr