ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε ο Αναστασάκος, αποχωρεί ο Μπαζίνσκι

Ανανέωσε ο Αναστασάκος, αποχωρεί ο Μπαζίνσκι
Παίκτης του Ατρομήτου για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Ηλίας Αναστασάκος...

Παίκτης του Ατρομήτου για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο Έλληνας επιθετικός δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του προτάθηκε και χθες υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2012, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Ήθελα να μείνω στην ομάδα και το απέδειξα, συμφωνώντας ουσιαστικά μέσα σε λίγες ώρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το θέμα μου είχε ένα αίσιο τέλος και το μόνο που εύχομαι σε προσωπικό επίπεδο να έχω υγεία. Την περσινή χρονιά είχα μια ατυχία με την υγεία μου και δεν ενίσχυσα τον σύλλογο όσο ήθελα και όσο μπορούσα. Ελπίζω όμως φέτος ότι θα είμαι υγιής και θα συμβάλω όσο μπορώ με την παρουσία μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει του στόχους της», τόνισε ο Αναστασάκος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Βίσλα για Μπαζίνσκι

Ακόμα πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρτσιν Μπαζίνσκι. Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, ο 33χρονος αμυντικός έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από την Βίσλα Κρακοβίας προκειμένου να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στη χώρα του.

Ο Μπαζίνσκι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ατρόμητου, ωστόσο η περίπτωση του δείχνει να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.