ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αιώνιος» τελικός, μέρος 2ο!

«Αιώνιος» τελικός, μέρος 2ο!
Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει με το …δεξί στις αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς των play offs της Α1...

Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει με το …δεξί στις αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς των play offs της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 75-70 μέσα στο ΣΕΦ και σήμερα στις 22.00, υποδέχονται τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κάνουν το 2-0 και να βάλουν υποθήκη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στην ωμοπλάτη. Αντίθετα, θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο οποίος για μια ακόμη φορά θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.
Από την πλευρά του, πιο πολλές απουσίες έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά το 1993, όταν τον είχε κερδίσει σε τελικούς στο κλειστό της Γλυφάδας, χωρίς του Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλο.

Να σημειωθεί, πως στην τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων, το παρών έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας, αλλά και φίλαθλοι, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ερυθρόλευκους.

Ραντεβού λοιπόν, στις 10 το βράδυ, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν ο …εξάστερος Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει νικητή στην έδρα του σε τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό, ή αν οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να κάνουν την δική τους υπέρβαση…