ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το παλεύει για Λύμπε, Μίτσελ

Το παλεύει για Λύμπε, Μίτσελ
Την Τρίτη (31/05) ήταν ο Μπουγαΐδης, κατόπιν θα είναι ο Κοντοές και ο Σιαλμάς...

Την Τρίτη (31/05) ήταν ο Μπουγαΐδης, κατόπιν θα είναι ο Κοντοές και ο Σιαλμάς και ενδεχομένως να υπάρξει και συνέχεια με τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου. Όμως η αλήθεια είναι πως περισσότερο ακόμα και από τις μεταγραφές, στην ΑΕΚ «καίγονται» για να κρατήσουν ποδοσφαιριστές βασικούς για τον κορμό της ομάδας. Όπως για παράδειγμα ο Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο Μίτσελ. Με τον Λύμπε συναντήθηκε την Τρίτη ο Σταύρος Αδαμίδης. Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε στον Λυμπερόπουλο την πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου.

Μια πρόταση η οποία προβλέπει μείωση κατά περίπου 30% των αποδοχών του παίκτη. Συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν υπήρξε. Ωστόσο στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Λύμπε θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα. Πάντως το ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα.

Επίσης στην ΑΕΚ θα δώσουν μάχη προκειμένου να κρατήσουν τον Μίτσελ. Αυτή τουλάχιστον είναι η επιθυμία που έχει εκφράσει ο Μανόλο Χιμένεθ. «Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά, για να κρατήσουμε τον Μίτσελ» είναι η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού. Και στην ΑΕΚ θέλουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του Χιμένεθ. Γι αυτό και έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις τόσο με τον μάνατζερ του παίκτη, όσο κυρίως με την Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να ρίξουν το ποσό στην οψιόν αγοράς.

Πηγή: theplayer.gr