ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκας: «Είμαι αισιόδοξος»

Νίκας: «Είμαι αισιόδοξος»
Με δήλωσή του στο Onsports ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Νίκας, δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα των «πρασίνων»...

Με δήλωσή του στο Onsports ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Νίκας, δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα των «πρασίνων».

Αν και την Τετάρτη (08/06) το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν έβγαλε κάποιο νέο σχετικά με το θέμα του τεχνικού διευθυντή και του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη σεζόν, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, εμφανίστηκαν πεπεισμένοι ότι ο προγραμματισμός της ομάδας θα ολοκληρωθεί εντός χρόνου και χωρίς προβλήματα για την ομάδα.

Μέλος της διοικούσας επιτροπής είναι και ο Γιώργος Νίκας που μέσω του Onsports δήλωσε αισιόδοξος για το πώς ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί τη νέα σεζόν. Όπως υποστήριξε ο μέτοχος των «πρασίνων» υπάρχουν όλα τα εχέγγυα που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το δικό του πλάνο, ενώ παράλληλα δε θέλησε να σταθεί στις διαμάχες που υπήρξαν στην συνεδρίαση της Τετάρτης (08/06) μεταξύ του Μίμη Δομάζου και του Αργύρη Μήτσου.

«Το ΔΣ ήταν μια άσχημη στιγμή. Δεν θέλω να μείνω σε αυτό», είπε στο Onsports αρχικά ο Γιώργος Νίκας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι αισιόδοξος σχετικά με τη χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Ο προπονητής είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει και υπάρχουν οι δυνατότητες να του παράσχουμε όσα έχει ζητήσει».

Περισσότερα στο Onsports.gr