ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δ. Διαμαντίδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Δ. Διαμαντίδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»
Ποτέ δεν θα φορούσε τα «ερυθρόλευκα» ο Δημήτρης Διαμαντίδης όπως τόνισε με δηλώσεις του...

Ποτέ δεν θα φορούσε τα «ερυθρόλευκα» ο Δημήτρης Διαμαντίδης όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
-Δημήτρη δύο πρωταθλήματα φέτος, Πρωτάθλημα Ευρώπης, Πρωτάθλημα Ελλάδας, τι τίτλο θα έβαζες στη φετινή χρονιά;
«Δεν θα έβαζα κάποιον συγκεκριμένο τίτλο. Απλά αυτό που μένει για μας είναι η χαρά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ευρώπης και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι η ευτυχία».

-Τη χρονιά αυτή ποιο θεωρείς ότι ήταν το καλύτερο σου παιχνίδι;
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι. Για μένα αυτό που μετράει και έχει σημασία όπως και για όλα τα παιδιά που παίζουν στον ΠΑΟ είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαφώς και όταν φτάσεις σε έναν τελικό στην Ευρωλίγκα θέλεις να κερδίσεις».

-Πως τον βλέπεις τον ανταγωνισμό στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα;
«Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι τέτοιο που όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Και έτσι για κάθε ομάδα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα αν εξαιρέσεις δύο-τρεις ομάδες που είναι σε ένα καλό επίπεδο, όλες τις άλλες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τις περνάνε. Σαφώς μαζί με τον Ολυμπιακό είμαστε σε υψηλό επίπεδο και ειδικά φέτος οι ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Ήταν θέμα ημέρας, θέμα τύχης. Ο κύριος συναγωνισμός είναι με τον Ολυμπιακό και έτσι είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει και τόσο μεγάλη αίγλη».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr