ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gaz-ωσε και συγκινήθηκε ο Σισέ!

Gaz-ωσε και συγκινήθηκε ο Σισέ!
Σε ένα πάρτι που κράτησε για τέσσερις περίπου ώρες, ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ως DJ

Σε ένα πάρτι που κράτησε για τέσσερις περίπου ώρες, ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ως DJ, συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του Παναθηναϊκού και τελικά είπε πως δεν έχει αποφασίσει για την συνέχεια της καριέρας του.

Όλα ήταν έτοιμα από πολύ νωρίς στο Gaz Club της Χαλκίδας, όπου το Onsports ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και σας μετέφερε LIVE όσα έγιναν στο πάρτι του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, το οποίο δεν ήταν τελικά αποχαιρετιστήριο έκρυβε όμως αρκετή συναισθηματική φόρτιση και σχέση αλληλοσεβασμό και αγάπης μεταξύ του Γάλλου φορ και των οπαδών του «τριφυλλιού».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα όσα έγιναν και ΕΔΩ τι δήλωσε ο Γάλλος λίγο πριν βουρκώσει από τις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του Παναθηναϊκού…

Πρόβα, τούρτα και… αναμονή

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε πρώτος από όλους στη Χαλκίδα! Όταν το Onsports, περίπου στις 21:30 έφτασε στο χώρο του πάρτι ο Γάλλος σταρ ήταν ήδη μέσα σε αυτόν και ετοίμαζε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον φίλο του, Κιού, και έκαναν μια πρόβα που κράτησε περίπου μια ώρα.

Περισσότερα στο www.onsports.gr