Τσιάρτας: «Δεν πάει άλλο!»

Ο Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την επέτειο του Euro μίλησε για την...

Ο Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την επέτειο του Euro μίλησε για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου επτά χρόνια μετά τον «άθλο της Πορτογαλίας» λέγοντας πως… δεν πάει άλλο!

Το γεγονός ότι αντί να γίνονται βήματα προόδου έγιναν… άλματα προς τα πίσω κατέδειξε με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra ο Βασίλης Τσιάρτας. Το «10» της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 υποστήριξε ότι από πριν την κατάκτηση του τροπαίου φαινόταν ότι δε θα υπάρξει καμία βελτίωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η Εθνική είχε αφεθεί στην τύχη της και οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας έβαζαν πάνω από όλα το προσωπικό τους συμφέρον.

«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Το ζητούμενο είναι ότι αυτοί που πιστέψανε πραγματικά σε αυτή την επιτυχία ήταν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όσοι ήταν μαζί μας αυτό το διάστημα», είπε αρχικά ο Βασίλης Τσιάρτας για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε η επιτυχία της Πορτογαλίας. «Σίγουρα δώσαμε χαρά στον κόσμο και κάναμε όλο τον πλανήτη να μιλάει για το θαύμα της κατάκτησης του Euro. Δυστυχώς από κάποιους, φαίνεται αυτό μέχρι και σήμερα, δεν αξιοποιήθηκε αυτή η τεράστια επιτυχία. Χαίρομαι που ήμουν ένα κομμάτι από αυτό το υγιές φαινόμενο που λεγόταν Εθνική ομάδα και σίγουρα το ότι δεν κατάφερε να αξιοποιηθεί δεν ήταν δική μας ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα: www.onsports.gr

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή