ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ. Σιμιτσής: «Λέει ψέματα ο Ψωμιάδης»

Κ. Σιμιτσής: «Λέει ψέματα ο Ψωμιάδης»
Ο δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σιμιτσής, κατηγόρησε τον Σταύρο Ψωμιάδη ότι ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι δεν κατέθεσε έγγραφα...

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σιμιτσής, κατηγόρησε τον Σταύρο Ψωμιάδη ότι ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι δεν κατέθεσε έγγραφα για αλλαγή ονομασίας της ΠΑΕ Νέα Καβάλα.

Ο δήμαρχος της Καβάλας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε πως δεν γίνεται να μην γνώριζε ο Σταύρος Ψωμιάδης ότι έχει κατατεθεί αίτημα για αλλαγή ονομασίας της ΠΑΕ, και πως λέει ψέματα για την υπογραφή του που υποστήριξε ότι ήταν πλαστογραφημένη.

Ο Κώστας Σιμιτσής υποστήριξε ακόμα ότι ο πόλεμος προς το πρόσωπό του γίνεται για να πεταχτεί… «λάσπη στον ανεμιστήρα», αφού η οικογένεια Ψωμιάδη φαίνεται να έχει την πρόθεση να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες για το γεγονός ότι θα μείνουν μετέωροι οι «αργοναύτες».

«Υπάρχουν ανοικτά ζητήματα που πρέπει να τα δούμε στην παρούσα φάση, αφού υπάρχει το θέμα με τα «στημένα» παιχνίδια και τη δίωξη του κ. Ψωμιάδη, έχει γίνει αρκετά περίπλοκο το θέμα και δεν είναι τόσο απλό, όμως απασχολεί τον κόσμο της Καβάλας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σιμιτσής και πρόσθεσε: «Ακούγονται και ψέματα, ότι τάχα είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή του κ. Ψωμιάδη για την μετονομασία της ΠΑΕ Νέα Καβάλα. Φανταστείτε ότι την αίτηση αυτή την υπέβαλε η γραμματέας της ομάδας, δεν είναι δυνατό να μην ήξερε ο κ. Ψωμιάδης. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα με όσα γίνονται».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr