ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απόδραση των δέκα!

Η απόδραση των δέκα!
Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ σε ισάριθμα ματς, ο Παναθηναϊκός έσωσε στο 87’ την παρτίδα στο Περιστέρι...

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ σε ισάριθμα ματς, ο Παναθηναϊκός έσωσε στο 87’ την παρτίδα στο Περιστέρι, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τον Ατρόμητο που έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 2’ και βρέθηκε να προηγείται στο 53’ χάρη σε τέρμα του Μήτρογλου.

Το 3 στα 3 μπορεί να μην έγινε πράξη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» θα πρέπει να νιώθουν πανευτυχείς που έφυγαν με βαθμό από τα Δυτικά Προάστια, καθώς όλοι οι οιωνοί ήταν εναντίον τους.

Αλλαγή ισορροπιών με το «καλησπέρα»

Αν ρωτούσε κάποιος τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν το ματς τι θα μπορούσε να του προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στη ροή του αγώνα, πολύ δύσκολα θα σκεφτόταν αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα, όση φαντασία και αν είχε, όσο απαισιόδοξος κι αν ήταν.

Με τη συμπλήρωση μόλις 2’, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα, χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και με τερματοφύλακα ένα 17χρονο παιδί που έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα. Όλα αυτά ήρθαν ως αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής πάσας του Μπάλλα στον Επστάιν, της προσπάθειας του Γερμανού να κρεμάσει τον Καρνέζη και της ενστικτώδους, αλλά λανθασμένης απόφασης του τελευταίου να ανακόψει την πορεία της μπάλας χρησιμοποιώντας εκτός περιοχής τα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr