ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέψεις Φερέιρα για Γιαπούκοβιτς

Σκέψεις Φερέιρα για Γιαπούκοβιτς
Την απόφαση για τον αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Έλντιν Γιακούποβιτς αναμένεται να πάρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού....

Την απόφαση για τον αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Έλντιν Γιακούποβιτς αναμένεται να πάρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Την άποψη του Γιάννη Σαμαρά και του προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη θα λάβει υπόψη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και εφόσον πειστεί πως ο 27χρονος άσος είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες γκολκίπερ, θα εισηγηθεί την απόκτησή του. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με τον Κώστα Καλδέλη της Καβάλας.

Η κακή ψυχολογία του Καρνέζη μετά το λάθος στο ματς με τον Ατρόμητο και ο μυϊκός τραυματισμός του Κοτσόλη, έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις τους «πράσινους» για να προχωρήσουν σε μία προσθήκη στο τέρμα και ο Ελβετός γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζεται σοβαρά.

Σιμάο και Κλέιτον στους βασικούς

Με τους βασικούς δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση τους Σιμάο και Κλέιτον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που εκμεταλλεύεται το ρεπό της ομάδας για να κάνει κάποια πειράματα. Οι «πράσινοι» το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στην Καλλιθέα την τοπική ομάδα σε φιλικό (16:45).