ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάκας: «Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα»

Τσάκας: «Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα»
Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας τόνισε πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι βάζουν εμπόδια...

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας τόνισε πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι βάζουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του Παναθηναϊκού!

Ο Βλάσης Τσάκας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, τόνισε πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (26/09) και υπογράμμισε πως θα δοθούν οι απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη πρότασης από τον πρίγκιπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας:

-Κύριε Τσάκα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι βάζει τέλος στην ιστορία, μιας και η διορία έληξε.

«Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα! Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα οι δικηγόροι θα έχουν την εξουσιοδότηση και θα προχωρήσουμε το deal για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσουμε απαντήσεις»!

-Τι εννοείτε;

«Ο πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα. Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να κάνουμε, δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική πρόταση, ας μας το πει. Αμφιβάλλω. Ο πρίγκιπας, όταν θα έρθει στην Ελλάδα, θα μιλήσει για όλα. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να μπουν εμπόδιο στο deal».