ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωστένογλου: «Στείλαμε το πρώτο μήνυμα»

Κωστένογλου: «Στείλαμε το πρώτο μήνυμα»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Νίκο Κωστένογλου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο ήταν «σκασμένος» από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν.

Με την ατυχία του τα είχε ο 41χρονος τεχνικός, αφού είδε τον Ισλανδό να τίθεται νοκ άουτ για αρκετούς μήνες. Τουλάχιστον η εικόνα της ΑΕΚ τον βρήκε ικανοποιημένο αφού διαπίστωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τα πρώτα λόγια του Κωστένογλου ήταν τα εξής:«Είμαι στεναχωρημένος για τον σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν. Ενας τόσο πιοτικός παίκτης και τόσο καλός άνθρωπος που δεν θα τον έχουμε τους επόμενους μήνες.Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι ήμασταν καλά διαβασμένοι. Είχαμε εικόνα σοβαρής ομάδας και ξέραμε τι θέλαμε. Πιέσαμε τον αντίπαλο που δεν έκανε ευκαιρία. Στην πρώτη φάση του ο Ολυμπιακός σκόραρε. Έπειτα διατηρήσαμε τις αρχές μας και ισοφαρίσαμε και αυτός είναι θετικό. Στο σημαντικό σημείο του αγώνα χάσαμε τον Γκούντγιονσεν. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι ικανοποιημένος. Θέλω οι οπαδοί να διακρίνουν ότι έχουμε αρχή και τέλος. Σήμερα το δείξαμε».

Διαβάστε περισσότερα στο www.onsports.gr