ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δικηγόρος Γεωργιανού στο Newsbomb.gr: Τηλεφώνησε και ζήτησε να τον αναλάβω μετά το φονικό στη φυλακή

Δικηγόρος Γεωργιανού στο Newsbomb.gr: Τηλεφώνησε και ζήτησε να τον αναλάβω μετά το φονικό στη φυλακή

Τι είπε στο Newsbomb.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του Γεωργιανού δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα συγκρατουμενό του - Αναμενόταν η αποφυλάκισή του

Eπικοινωνία με τον Γεωργιανό δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου, είχε ο συνήγορός του Δημήτρης Γκαβέλας, αμέσως μετά την άγρια δολοφονία στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαβέλα, ο Γεωργιανός του τηλεφώνησε, ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπισή του για την συγκεκριμένη υπόθεση που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου.

«Αύριο πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον Εισαγγελέως για την άσκηση ποινικής δίωξης και Ανακριτού προκειμένου να λάβουμε προθεσμία για την απολογία και αντίγραφα της δικογραφίας» τονίζει στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του κ. Δημήτριος Γκαβέλας.

«Δεν ειπώθηκε κάτι από τον εντολέα μου, δεν μου είπε εάν ομολογεί ή όχι. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση», ανέφερε ο κ. Γκαβέλας.

Το χρονικό της άγριας συμπλοκής

Στο θάνατο ενός κρατουμένου κατέληξε συμπλοκή που σημειώθηκε χθες Σάββατο, μέσα στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δυο κρατουμένους με καταγωγή από τη Γεωργία, με τον έναν από αυτούς να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, τον συγκρατούμενο του.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για τον κρατούμενο ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το 2008.

Μάλιστα ο δράστης και του νέου εγκλήματος θα συμπλήρωνε σε 2 χρόνια τα 15 έτη κράτησης και θα αναμενόταν η αποφυλάκισή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμένοι και μη, ευθύνες και δικαιώματα...