Το Newsbomb.gr στην 84η ΔΕΘ

ΔΕΘ 2019: Μέγας χορηγός η Παπαστράτος - Αποκλειστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου στο Newsbomb.gr

ΔΕΘ 2019: Μέγας χορηγός η Παπαστράτος - Αποκλειστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου στο Newsbomb.gr

Τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο και ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο άνοιξε η «smoke free» ΔΕΘ - Η πρωτοβουλία Smoke-Free ΔΕΘ υλοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, με την υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος για 2η συνεχή χρονιά.

Σε συνέχεια της θετικής αποδοχής που έλαβε η πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018, όπου περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για μία Smoke-Free εμπειρία και στην 84η ΔΕΘ πάντα με την υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος - της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα- το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους, όπως επιβάλλει ο αντικαπνιστικός νόμος, ενώ ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να καπνίζουν μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.

Papastratos1.jpg
Μέχρι σήμερα περισσότερα από 3.500 άτομα έχουν επισκεφθεί το εντυπωσιακό περίπτερο της Παπαστράτος

Η Παπαστράτος μαζί με την Philip Morris International (PMI) θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο

Ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, αντιπρόεδρος της Παπαστράτος μίλησε στο Newsbomb.gr και στην δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη σημειώνοντας πως «η "Παπαστράτος" θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο» υπενθυμίζοντας ότι η εταιρεία σταμάτησε πρόσφατα, μετά από πολλές δεκαετίες, να παράγει τσιγάρα στην Ελλάδα «επενδύοντας σε νέα καινοτομικά προϊόντα».

Kargarwtos.jpg
Ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, αντιπρόεδρος της Παπαστράτος μίλησε στο Newsbomb.gr

«Θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο και αυτό θα το πετυχούμε επενδύοντας μεγάλους και πολλούς πόρους (ανθρώπινους και υλικούς) προκειμένου να αναπτύξουμε προϊόντα τα οποία θα είναι λιγότερο βλαβερα για τους καπνιστές» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος.

Papastratos.jpg
Η εταιρεία Παπαστράτος ενημερωνεί τους επισκέπτες για μία μοναδική «Non smoke» εμπειρία

Με επίκεντρο τον ίδιο τον επισκέπτη και με δεδομένο ότι η τεχνολογία στον τομέα του καπνού έχει κάνει άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Παπαστράτος ενημερωνεί τους επισκέπτες για μία μοναδική «Non smoke» εμπειρία.

«Για να πετύχει αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοδέσμευση από τον καθένα ξεχωριστά καθώς και σεβασμός για τους γύρω μας» σημείωσε ο κ. Καργαρώτος και συμπλήρωσε «Η Παπαστράτος στηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία η οποία απομακρύνει τον κόσμο από το τσιγάρο και ο αντικαπνιστικός νόμος μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και υποστηρικτές».

«Πρέπει να δούμε τις εναλλακτικές που μπορούμε να προσφέρουμε στους καπνιστές οι οποίοι τελικά δεν θα καταφέρουν ή δεν θα θελήσουν να διακόψουν το τσιγάρο» ανέφερε χαρακτηριστικα ο κ. Καργαρώτος.

Μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύει το περίπτερο της εταιρείας Παπαστράτος (δίπλα στο "Αλεξάνδρεια") που είναι μεγάλος χορηγός της 84ης ΔΕΘ.

Η «Παπαστράτος» εδώ και 87 χρόνια έχει σφραγίσει την επιχειρηματική ιστορία της Ελλάδας, αποτελεί τη δεύτερη μονάδα παγκοσμίως αποκλειστικής παραγωγής ράβδων καπνού, για το καινοτόμο καπνικό προϊόν της Philip Morris International (PMI), το IQOS.

Papastratos3.jpg
Η Παπαστράτος παίρνει θέση στο μέλλον, αφήνοντας την παραγωγή τσιγάρων οριστικά στο παρελθόν

Η Παπαστράτος «παίρνει θέση στο μέλλον, αφήνοντας την παραγωγή τσιγάρων οριστικά στο παρελθόν. Κάνοντας πραγματικότητα το όραμα της Philip Morris International για ένα μέλλον χωρίς τον καπνό του τσιγάρου, η νέα εποχή της Παπαστράτος δίνει στην Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις της καπνοβιομηχανίας, φέρνοντας μαζί της άμεσα και σημαντικά οφέλη για τους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Ιάκωβος Καργαρώτος.

Μάλιστα όπως είπε στο Newsbomb.gr o αντιπρόεδρος της Παπαστράτος «σε αυτή την προσπάθεια σε περισσότερα από 10 χρόνια έχουν επενδυθεί 6 δισ. δολάρια από την μητρική εταιρεία. Έχουν αναπτυχθεί πολλά διαφορετικά προϊόντα με πιο "ώριμο" το IQOS το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε άλλες 47 Χώρες».

Papastratos10.jpg
Mέχρι σήμερα περισσότερα από 3.500 άτομα έχουν επισκεφθεί το εντυπωσιακό περίπτερο της Παπαστράτος

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα περισσότερα από 3.500 άτομα έχουν επισκεφθεί το εντυπωσιακό περίπτερο της Παπαστράτος για ενημερωθούν για το IQOS.

Ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο με επίκεντρο την τεχνολογια

Οι επισκέπτες στο υπερσύγχρονο περίπτερο της Παπαστράτος ενημερώνονται για το όραμα της εταιρείας καθώς και για το IQOS από το έμπειρο προσωπικό της Παπαστράτος.

Μάλιστα στους επισκέπτες του περιπτέρου δίνεται η δυνατότητα να δουν τις τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας και την τεχνολογία της θέρμανση καπνού του IQOS.

Επιστημονικό πείραμα μεταξύ τσιγάρου και IQOS

Μοναδική εμπειρία για όσους επισκεφθούν το περίπτερο της Παπαστράτος καθώς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και ένα επιστημονικό πείραμα μεταξύ τσιγάρου και IQOS.

Peirama.jpg
Επιστημονικό πείραμα μεταξύ τσιγάρου και IQOS

Η σημαντική διαφορά με τα συμβατικά τσιγάρα

Σύμφωνα με τον κ. Ιάκωβο Καργαρώτο «η σημαντική διαφορά είναι πως δεν υπάρχει καύση στον καπνό αλλά θέρμανση σε πολύ "ελεγχόμενο" περιβάλλον μέχρι 350 βαθμούς με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται ο καπνός του συμβατικού τσιγάρου, η πίσα και πολλές από τις βλαβερές ουσίες που περιλαμβάνει το τσιγάρο».

Peirama2.jpg
Σημαντική διαφορά με τα συμβατικά τσιγάρα

«Στην Ελλάδα το προϊόν έχει αλλάξει τη ζωή σχεδόν 20.000 καπνιστών έως σήμερα και παράλληλα έχει βάλει σε νέα δεδομένα την εταιρεία» ανέφερε χαρακτηριστκά ο κ. Καργαρώτος.

Peirama3.jpg
Η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες

«Παπαστράτος» για τις εργασιακές σχέσεις

Η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων. Μάλιστα η εταιρεία Παπαστράτος για δεύτερη συνεχή χρονιά έλαβε τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute.

Παρά την οικονομική κρίση, η Παπαστράτος συνεχίζει να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές και να εστιάζει στην ανάπτυξη των εργαζομένων της

«Το ότι βγήκαμε για ακόμη μία χρονιά ο καλύτερος εργοδότης μας κάνει πραγματικά υπερήφανους» τόνισε στο Newsbomb.gr ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος.

Papastratos11.jpg
Στην Ελλάδα το προϊόν έχει αλλάξει τη ζωή σχεδόν 20.000 καπνιστών

Παρά την οικονομική κρίση, η Παπαστράτος συνεχίζει να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές και να εστιάζει στην ανάπτυξη των εργαζομένων της «Στην Παπαστράτος, με 85 χρόνια ενεργούς δραστηριότητας, νοιαζόμαστε και εμπνέουμε τους εργαζομένους μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές και να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας» τόνισε ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος και συμπλήρωσε «στην Ελλάδα της κρίσης έχουμε κάνει μία επένδυση 300 εκατ. με περισσότερες από 300 νέες προσλήψεις μέχρι τώρα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2019 - Άδωνις Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Έτσι θα έρθει η «άνοιξη» στη μικρομεσαία επιχείρηση

ΔΕΘ 2019: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Σχετικές ειδήσεις