ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το Newsbomb.gr στην 84η ΔΕΘ

ΔΕΘ 2019 - Άδωνις Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Έτσι θα έρθει η «άνοιξη» στη μικρομεσαία επιχείρηση

ΔΕΘ 2019 - Άδωνις Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Έτσι θα έρθει η «άνοιξη» στη μικρομεσαία επιχείρηση

Στο Newsbomb.gr μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα φέρουν την «άνοιξη» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Μείωση φόρων, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, κατάργηση γραφειοκρατίας και σταθεροποίηση τραπεζικού συστήματος με συγκεκριμένα εργαλεία για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όλα αυτά μαζί θα φέρουν μία άνοιξη στη μικρομεσαία επιχείρηση», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η επένδυση στο Ελληνικό «πάει πολύ καλά» και ότι η κυβέρνηση είναι εντός χρονοδιαγράμματος.

Στο 2ο ετήσιο οικονομικό φόρουμ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έδωσε το «παρών» ο Άδωνις Γεωργιάδης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς. Στο πάνελ συμμετείχαν οι κ. Άννα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος στο «Δίκτυο», ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Πέτρος Δούκας πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και ο κ. Δημήτρης Μαρδας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παρών ήταν και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και πολλοί εκπροσώπων δήμων, φορέων και Εταιρειών.

69909050_2628300747235813_7620965398514499584_n.jpg

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε, «αυτό που έλειπε από την Ελλάδα είναι να γίνονται τα αυτονόητα. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κάνει πράξη τα αυτονόητα και η Ελλάδα θα πάει λαμπρά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ακόμα καλύτερα».

Αναφορικά με το θέμα των επενδύσεων και το μεγάλο project του Ελληνικού ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισήμανε, «Όταν λέω θα τρέξω το Ελληνικό δεν μου λένε θα κάνουμε απεργία πείνας, αλλά γιατί οι αποφάσεις υπεγράφησαν στις 28 Αυγούστου και όχι στις 10. Αν το αξιοποιήσουμε αυτό η Ελλάδα θα γίνει μια χώρα που θα καμαρώνουμε».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα πρόβλημα της μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς και ο ίδιος έχει μία, «Ξεκίνησα από 15 χρόνων να πουλάω βιβλία στην έκθεση της Κηφισίας. Άρα γνωρίζω τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό: Χάθηκαν αντιαρματικά, πυρομαχικά και εκρηκτικά από μονάδα στη Λέρο

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς αντιπρόεδρος της Κομισιόν