ΥΓΕΙΑ

Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ελπίδας και ζωής (pics)

Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ελπίδας και ζωής (pics)

Όλοι οι εθελοντές δότες μυελού των οστών ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στο «Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας και Ζωής», που διοργάνωσε ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με την ευγενική συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου.

Περισσότεροι από 700 φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι εθελοντές δότες μυελού των οστών εκπροσωπήθηκαν από την Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου, την Κωνσταντίνα Ράπτη, τον Αλέξανδρο Σουμπλή και την Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου, τους τέσσερις νέους ανθρώπους που ανάμεσα σε 35.000 δότες βρέθηκαν συμβατοί με 4 ασθενείς και τους χάρισαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πλαισιωμένη από τους τέσσερις συμβατούς δότες, είπε συγκινημένη: «Η καρδιά του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπάει απόψε εδώ, κοντά στους ηρωικούς μας δότες, κοντά στους φίλους και υποστηρικτές μας. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα στο πλευρό μας και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό που με τη συμμετοχή του κάνει το Όραμά μας πραγματικότητα. Ευχαριστώ θερμά τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη, που μας τιμά σήμερα με την παρουσία της και μας στηρίζει με όλη της την καρδιά. Χάρη στην ευγενική της πρωτοβουλία, μέσα από την αδελφοποίηση των Συλλόγων "ΕΛΠΙΔΑ" Κύπρου και Ελλάδας, οι λαοί μας ενώνονται με έναν επιπλέον ξεχωριστό δεσμό φιλίας και ζωής. Την ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα αλληλεγγύης που μεταφέρει απόψε από τον λαό της Κύπρου σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Ρέμο γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά και για το γεγονός πως είναι ανεκτίμητος σύμμαχός μας. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και μια ευλογημένη Νέα Χρονιά που να φέρει χαμόγελο σε όλα τα παιδιά του κόσμου!».

Το θερμό χειροκρότημα αλλά κυρίως η δέσμευση των περισσότερων από τους παρευρισκόμενους ότι θα γίνουν και οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, απέδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την ανθρωπιά της ελληνικής κοινωνίας. Μάλιστα, θα ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε όλα τα σώματα ενόπλων δυνάμεων, στον στρατό ξηράς, στην αεροπορία και στο ναυτικό, όπως δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η σοπράνο Αναστασία Ζαννή ερμήνευσε τραγούδια εμπνευσμένα από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αμέσως μετά, ο Αντώνης Ρέμος, απογείωσε τη χαρούμενη διάθεση των παρευρισκόμενων με τα τραγούδια του. Σημειώνεται ότι ο μεγάλος τραγουδιστής είναι ένας από τους πρώτους εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Τράπεζα «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στο τέλος της βραδιάς το χειροκρότημα εκτός από θερμό ήταν και τριπλό: ένα για τα υπέροχα τραγούδια του, ένα για την ευγενική του χειρονομία να είναι η ψυχή αυτού του δείπνου αγάπης και ζωής, και ένα γιατί σε κάθε ευκαιρία, μέσα από το τραγούδι του, παρακινεί τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του: να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αφιερώσει κι ένα τραγούδι στον κυπριακό λαό, τιμώντας με τον τρόπο αυτό και την κυρία Άντρη Αναστασιάδη.

Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Αλίνα Μινέτα, Άσπα Γυφτοπούλου, Μελίνα Δασκαλάκη, Σοφία Κούστα, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη και Ντίνα Πριτσιβέλη, μεγάλος χορηγός η εταιρεία Medi PRINOU, χορηγοί οι εταιρείες Type Center, Jeroboam, Βίκος, Β. Σ. Καρούλιας, Drizos και υποστηρικτές το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens και οι Δάκης και Λιέττα Ιωάννου, ενώ το πρόγραμμα συντόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Αντώνη Ρέμο, καθώς χωρίς την παρουσία του δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Επίσης, ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς, την Αναστασία Ζαννή, τον DJ Αντώνη Δημητριάδη και τη Βίκυ Καγιά, για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και εκδοτικού χώρου και πολλά μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις