ΥΓΕΙΑ

Διώξτε τα «βάρη» των εορτών

Διώξτε τα «βάρη» των εορτών

Οι γιορτές πέρασαν, αφήνοντας πίσω τους ορατά τα σημάδια των πλούσιων εορταστικών γευμάτων και της κατανάλωσης αλκοόλ, στις ζυγαριές μας. Ετοιμαζόμαστε για εξαντλητικές δίαιτες και συνδρομές στα γυμναστήρια, όμως το τοπικό πάχος δύσκολα μας εγκαταλείπει.

Υπάρχει όμως μια «έξυπνη» λύση να χάσουμε το περιττό λίπος και να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα σε μία μόλις μέρα, άμεσα και ανώδυνα. Τη λύση μας δίνει η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και ακούει στο όνομα Smart Lipo.

new2

Τι είναι όμως το Smart Lipo;

Όπως μας εξηγεί η γιατρός, πρόκειται για μια σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με λέιζερ, που πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μέσω μιας οπής 1 χιλιοστού, ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή λέιζερ κάτω από το δέρμα και την κατευθύνει στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα. Το λέιζερ λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία, στη συνέχεια, απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα μέσω ειδικής κάνουλας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται σύσφιξη αφού το λέιζερ κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη.

Ποια η διαφορά με την κλασική λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση με Smart Lipo μας απαλλάσσει από το τοπικό πάχος και το περιττό λίπος, αναίμακτα και ανώδυνα. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου- κλινικής με τοπική αναισθησία, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση, η οποία απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο και γίνεται με υπνοχάλαση ή γενική αναισθησία. Η λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι, αλλά με τη χρήση λέιζερ, δεν αφήνει σημάδια και ουλές καθώς δεν απαιτούνται ράμματα. Το μεγάλο της πλεονέκτημα όμως είναι η αποφυγή της χαλάρωσης που δημιουργείται μετά την κλασική λιποαναρρόφηση λόγω της σύσφιξης που πραγματοποιεί το λέιζερ, καθώς και τα ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου;

Ο ασθενής φεύγει την ίδια μέρα από την κλινική και μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις δραστηριότητες του, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών, ενώ μετά από 3-4 ημέρες μπορεί να ξεκινήσει ήπια άσκηση.

Που μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες;

Μπείτε στο http://www.cosmeticdermamedicine.gr/και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ταιριάζει.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562