ΥΓΕΙΑ

Απόκτησε το κορμί των ονείρων σου άμεσα και εύκολα

Απόκτησε το κορμί των ονείρων σου άμεσα και εύκολα

Πολλές φορές, όσο και να προσπαθούμε να χάσουμε κιλά με εξαντλητικές δίαιτες και έντονη άσκηση, δεν καταφέρνουμε να χωρέσουμε στο αγαπημένο μας παντελόνι. Το τοπικό πάχος έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα επίμαχα σημεία και η κυτταρίτιδα έχει κάνει την εμφάνισή της, ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει…

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας και απογοήτευσης γιατί η Επιστήμη προχωράει με ασύλληπτους ρυθμούς, καταφέρνοντας να αντικαταστήσει το νυστέρι με το laser. Ο γενικός χειρουργός Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης (Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στην Πάτρα) μας ενημερώνει για την πρωτοποριακή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με τη χρήση laser Smartlipo.

Dr Galanakis

«Η λιποαναρρόφηση με laser καταφέρνει να έχει θεαματικότερα αποτελέσματα από την κλασική λιποαναρρόφηση, ανώδυνα και αναίμακτα, με τοπική αναισθησία χωρίς να χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο. Πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του, φορώντας έναν ελαστικό κορσέ για 2 περίπου εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, καθώς το laser, πέρα από τη λιπόλυση, πραγματοποιεί και σύσφιξη, κινητοποιώντας τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη και αποφεύγοντας έτσι τη χαλάρωση που δημιουργείται μετά την κλασική λιποαναρρόφηση».

Διαδικασία:

Ο γιατρός, αφού πραγματοποιεί τοπική αναισθησία, εισάγει μέσω μιας οπής 1 χιλιοστού την ειδική κεφαλή laser Smartlipo. Η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα. Η μέθοδος αυτή είναι ελάχιστα επεμβατική, ενώ δεν απαιτούνται ράμματα, και δεν αφήνει σημάδια και ουλές.

Αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται με την πάροδο των μηνών. Το laser Smartlipo δρα στοχευμένα στις προβληματικές περιοχές με συνέπεια, σε μια μόλις συνεδρία, να χάνεις άμεσα πόντους. Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser προσφέρει επίσης σύσφιγξη, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση.

Γιατί να την προτιμήσω:

Γιατί, όπως προαναφέραμε, είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί laser αντί για νυστέρι, είναι ανώδυνη και αναίμακτη χωρίς σημάδια, ουλές και ράμματα, πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου και τα αποτελέσματα της είναι θαυμάσια τόσο στο τοπικό πάχος όσο και στην κυτταρίτιδα!

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562