ΥΓΕΙΑ

«Η νεότητα στη μέση ηλικία» - Τα νέα επιστημονικά δεδομένα στις αντιγηραντικές θεραπείες

«Η νεότητα στη μέση ηλικία» - Τα νέα επιστημονικά δεδομένα στις αντιγηραντικές θεραπείες

Ενημερωτική ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

Διαδραστικές παρουσιάσεις αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών και πολλά υπέροχα δώρα περιλαμβάνει η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος.

Για πρώτη φορά διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία, την ομορφιά, τη διατροφή, την ψυχολογία και το σεξ ενώνουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας. Το μήνυμα της ημερίδας είναι ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα και είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές θα αποκαλύψουν στο κοινό όλα τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας. Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις εξελιγμένων και αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών για το πρόσωπο το σώμα τα μαλλιά. Έχει προβλεφθεί επίσης χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.