ΥΓΕΙΑ

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά

«Ψεύτη» αποκαλούν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ και με ανακοίνωσή τους αναφέρουν με χρονολογική σειρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που τους έδωσε και δεν τις τήρησε.


«Από τα τέλη Ιουλίου που σας είδαμε πρώτη φορά, αναφέρουν χαρακτηριστικά, μας έχετε τρελάνει στα ψέματα. Μας διαβεβαιώνατε ότι δεν υπάρχει το σχέδιο της taskforce, αυτό που σήμερα δηλαδή επιβάλλετε στον Ελληνικό λαό και ακόμη και αν υπήρχε, δεν επρόκειτο να το ψηφίσει κανείς έλληνας βουλευτής. Επίσης, μας λέγατε ότι εμείς οι εργαζόμενοι στην δημόσια πρωτοβάθμια είμαστε το στήριγμά σας για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών συμφερόντων.

Τον Αύγουστο μας διαβεβαιώνατε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας από εμάς, οποιαδήποτε ειδικότητα και αν έχει. Όλες δε οι παροχές, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη νέα ΠΦΥ.

Ξανά το Σεπτέμβριο μετά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο, διαβεβαιώνατε ότι δε θα απολυθεί κανένας από τους εργαζόμενους, αλλά παρ'όλα αυτά, θα μπούμε σε διαθεσιμότητα».

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr