ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Κυριακή 17/07

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για δραστηριότητες σε ανοιχτό χώρο , κολύμπι και άσκηση γενικότερα. Ωστόσο πρέπει να προσεχθεί κατά τη διάρκεια του μεσημεριού μια τάση να σας ξεφεύγουν πράγματα, είτε από τα χέρια, είτε από το ...στόμα.

Κριός
Επωφεληθείτε σήμερα των ευκαιριών που σας δίνονται και μην μπαίνετε σε διαδικασίες οι οποίες δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Σήμερα προσπαθήστε μέσα από συζητήσεις να βελτιώσετε την εικόνα σας απέναντι στους άλλους, αποτινάζοντας από πάνω σας κάθε τι εγωιστικό. Συναισθηματικά, μια καλή κίνηση από μέρους σας μπορεί να έχει απίστευτα οφέλη.

Ταύρος
Σήμερα ίσως νιώσετε πως λειτουργείτε σαν αμορτισέρ απορροφώντας τους κραδασμούς και τις δονήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συζητήσεις επί συζητήσεων ίσως σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και πως δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί πως τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα, όταν είναι ανοιχτά.

Δίδυμοι
Σήμερα ίσως θα ήταν καλό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την υπερβολική έκθεση και προβολή. Σήμερα οι χαμηλοί ρυθμοί και η καλή παρέα θα βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της ημέρας. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι σε καλή κατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο σώμα σας. Ευνοούνται οι οικογενειακές συνεστιάσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, ίσως χρειάζεται να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας και να προσπαθήσετε να τις βελτιώσετε. Θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του σπιτιού καθώς επίσης και θέματα τακτοποίησης και ταξινόμησης. Στα αισθηματικά, ίσως νιώσετε πως πρέπει να βάλετε πλάτη προκειμένου να πάει η σχέση παρακάτω.

Λέων
Η Σελήνη απέναντι σας θα προσπαθήσει να σας υποδείξει τι είναι σωστό και τι λάθος μιας και δια μέσω της συμπεριφοράς σας κρίνεστε από τους άλλους. Οι διαπροσωπικές επαφές χωλαίνουν στην παρούσα φάση μιας και ο Ήλιος μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα κάπως κοντόφθαλμα. Πάρτε αποφάσεις ουσίας πείτε την αλήθεια χωρίς έμφαση και στόμφο.

Παρθένος
Οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας ίσως σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα παραπάνω και να πλησιάσετε από μόνοι σας πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε να καταλάβει η άλλη πλευρά πως παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και πως σιγά, σιγά αρχίζετε και βρίσκετε τα πατήματα σας. Άλλωστε πόσες φορές ερωτεύεστε στη ζωή σας;

Ζυγός
Σήμερα την έννοια προσωπικό συμφέρον θα τη βρείτε μόνο σε κάποιο λεξικό. Η προσφορά προς τους άλλους πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη, όμως χρειάζεται να προσέχετε για να έχετε. Η αισθηματική ζωή περνάει σε άλλα επίπεδα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα οποιαδήποτε ζητήματα έχοντας την απαραίτητη κατανόηση. Καλή μέρα για ξεκούραση αλλά και για καλλωπισμό.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα έχει κάποιες εντάσεις όμως αυτές είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα σας. Στα αισθηματικά, πράγματα τα οποία μεθοδεύετε πάνε κατ’ ευχή όμως χρειάζεται λίγο να ρετουσάρετε τη συμπεριφορά σας μιας και σας φεύγουνε κάποια σφαλτσοσφυρίγματα. Η αισθηματική ζωή μέσα από την κατανόηση και μέσα από την ανάγκη για προσφορά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθά τα βέλη του λόγου σας να βρίσκουν πιο εύκολα στόχο. Σήμερα η πειθώ αλλά και η αυξημένη καλή διάθεση σας βοηθούν να περάσετε αρκετά όμορφα μέσα από καλή παρέα και από όμορφες συζητήσεις. Στα αισθηματικά, ίσως κάποιοι το έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να σας αποκαταστήσουν. Πιθανόν όμως να την πατήσουν.

Αιγόκερως
Σήμερα η χαρά αλλά και η όρεξη για προσφορά σε τρίτους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Κάποια ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και τελικά ίσως δίπλα σας να έχετε άτομα που να σας θέλουν αισθηματικά αλλά εσείς να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Ανοίχτε τα μάτια σας και προετοιμαστείτε γιατί δεν αποκλείεται κάποια φιλία να είναι κεκαλυμμένος έρωτας.

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας προσφέρει επιπρόσθετο αέρα στη ζωή, στο λόγο και στην κίνηση. Έτσι σήμερα στα συναισθηματικά, όποιος σας πιστέψει μάλλον την πάτησε μιας και πόνταρε στην υπερφίαλη αισιοδοξία σας. Σήμερα οι συγκεντρώσεις με φίλους μπορεί να σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά, χρειάζεται όμως να καταφέρετε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από τις υπερβολές.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα χρειάζεται ψυχραιμία και οργάνωση. Το δεύτερο είναι δύσκολο να επιτευχθεί μιας και απροσδόκητες συναντήσεις ή απρόσκλητες επισκέψεις ίσως σας αναγκάσουν να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο, μπορείτε να τα πάτε άψογα ειδικά στα συναισθηματικά μιας και κάποια παθήματα έχουν γίνει μαθήματα. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr