Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο έχει τα σήματα της Porsche

Newsbomb

Πρόκειται για μία ακόμη συνεργασία της Porsche που το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει πολλά lifestyle προϊόντα.

Του Γιάννη Σκουφή

Μόλις πρόσφατα είχαμε γράψει για τα παπούτσια μπάσκετ της Porsche σε συνεργασία με την Puma. Αυτή την φορά η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν από τον χώρο της τεχνολογίας σε συνεργασία με την Honor, τη γνωστή κινεζική μάρκα smartphones.

Πιο συγκεκριμένα, η Honor παρουσίασε την ειδική έκδοση του πρωτοποριακού Magic V2 με τους ιθύνοντες της εταιρείας να καυχιούνται πως έχουν δημιουργήσει το πιο λεπτό αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο.

Με την ονομασία RSR, αυτό το bespoke μοντέλο διατηρεί το εντυπωσιακό hardware του βασικού, ενώ παράλληλα εισάγει μια σειρά από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Αν και αρχικά κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα, οι fan των δύο μαρκών μπορούν να περιμένουν τη διάθεσή του και σε άλλες αγορές.

Από την μεριά της η Porsche Design έχει δημιουργήσει σχολαστικά ένα ξεχωριστό περίβλημα για την συσκευή, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το καπό της εμβληματικής 911.

Με μια κομψή απόχρωση Agate Grey από τη παλέτα της Porsche, το Honor Magic V2 RSR διαθέτει ένα περίβλημα πίσω κάμερας με σκούρο πλαίσιο τιτανίου. Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται τόσο μια γραφίδα όσο και μια προστατευτική θήκη, ενώ η χωρητικότητα για την αποθήκευση αρχείων κάθε τύπου φτάνει το 1 TB.

Ταυτόχρονα η συσκευή διαθέτει πρώτη την τεχνολογία «Anti-scratch NanoCrystal Shield» για την οθόνη της, ενισχύοντας την αντοχή στις γρατζουνιές. Όσο για το βάρος του Honor V2 RSR είναι 235 γραμμάρια, τιμή κορυφαία στην κατηγορία του.

Το Porsche Design Honor Magic V2 RSR «τρέχει» με τη δύναμη ενός επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και διαθέτει 16 GB RAM. Η συσκευή διαθέτει μια αναδιπλούμενη οθόνη OLED 7,92 ιντσών σε συνδυασμό με μια εξωτερική οθόνη OLED 6,43 ιντσών.

Η Honor έχει κάνει το κάτι παραπάνω με τη ρύθμιση της κάμερας, ενσωματώνοντας έναν κύριο αισθητήρα 50 Μegapixel, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50 Μegapixel και έναν τηλεφακό 20 Μegapixel.

Στην αγορά της Κίνας, το smartphone με τα σήματα της Porsche κοστολογείται περίπου 2.000 ευρώ.