GOSSIP

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα, έκοψα τον ομφάλιο λώρο»

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα, έκοψα τον ομφάλιο λώρο»
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Glomex

Για τη σύντροφό του και τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σύντροφό του και τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του. Ο Iron Mike, όπως είναι γνωστός, μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι οι κόρες του κάποια στιγμή την πορεία του στον αθλητισμό.

«Αν οι κόρες μου έρχονταν και μου έλεγαν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του κικ μπόξινγκ, με μεγάλη χαρά. Δεν θα ήθελα βέβαια, να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες», ανέφερε.

Όσο για τη σύντροφό του, Μαρία και τη γέννα της, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μια εβδομάδα περίπου, επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα. Χαίρομαι που ήμουν εκεί. Έκοψα εγώ και τους δύο ομφάλιους λώρους».

Στη συνέχεια, ο αθλητής μίλησε με εμφανή συγκίνηση για τον νέο του ρόλο ως πατέρας. «Μου χαμογελάνε συνέχεια. Μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση, όταν δουν ότι θα φάνε. Μου χαμογελάνε και λιώνω», είπε κλείνοντας.