GOSSIP

Κάνιε Γουέστ: Ερωτευμένος με Ελληνίδα ο πρώην της Καρντάσιαν – Ποια είναι η Αναστασία Καρανικολάου

Κάνιε Γουέστ: Ερωτευμένος με Ελληνίδα ο πρώην της Καρντάσιαν – Ποια είναι η Αναστασία Καρανικολάου
O Κάνιε Γουέστ και η Αναστασία Καρανικολάου

Μια αποκαλυπτική εξομολόγηση έκανε ο ράπερ με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι: «Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαι ερωτοχτυπημένος με την Στας».

Η 25χρονη Στας (Αναστασία «Στέισι» Καρανικολάου) δεν είναι άλλη από την καλύτερη φίλη της πρώην κουνιάδας του Kylie Jenner.

Ο πατέρας της Αναστασίας είναι ο γεννημένος στην Ελλάδα, Θεσσαλονικιός Περικλής-Νικόλας Καρανικολάου, πρώην μεσίτης, νυν χρηματιστής, στον οποίο η ίδια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η Νικολέτα Καρανικολάου είναι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της και μητέρα ενός γιου από τον πρώτο της γάμο. Η 23χρονη Ελληνίδα ως κολλητή της Κάιλι Τζένερ φαίνεται πως κάνει χρυσές δουλειές στα social media.

Τζίτζι Χαντίντ για Κάνιε Γουέστ: «Είσαι νταής και ανέκδοτο»

Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο show του για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι φορώντας ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με το σύνθημα «White Lives Matter» (Οι λευκές ζωές έχουν σημασία) στο λανσάρισμα της ένατης σεζόν της εταιρείας του. Λίγο αργότερα, τα μοντέλα του show του φόρεσαν και εκείνα τα ίδια μπλουζάκια.

Την επόμενη μέρα ξέσπασε θύελλα οργής και επικρίσεων με αφορμή το σόου καθώς θεωρήθηκαν ως συνθήματα μίσους αλλά και υποτίμησης του κινήματος «Black Lives Matters». Το κίνημα «Black lives matters» είναι το κοινωνικό κίνημα που δημιουργήθηκε με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τις φυλετικές αλλά και κοινωνικές αδικίες.

Ορισμένες από αυτές τις επικρίσεις προήλθαν από τη συντάκτρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, η οποία ήταν παρούσα στο σόου και εξέφρασε την απέχθειά της για τα αποτελέσματα στις ιστορίες της στο Instagram.

«Τα μπλουζάκια που συνέλαβε, παρήγαγε και μοιράστηκε με τον κόσμο αυτός ο άνθρωπος είναι καθαρή βία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν υπάρχει τέχνη εδώ».
Σε απάντηση, ο Γουέστ δημοσίευσε εικόνες της Karefa-Johnson στα Instagram stories του, συνοδεύοντάς τες με σκληρούς χλευασμούς:

«Αυτό δεν είναι άτομο της μόδας. Μιλάς για τον Ye» και «Αυτό σημαίνει πόλεμος».

Στη συνέχεια, προχώρησε σε ανάρτηση ενός μηνύματος με ένα άτομο που ονομάζεται Mowalola, πιθανότατα τη σχεδιάστρια μόδας Mowalola Ogunlesi. Στο μήνυμα η σχεδιάστρια γράφει: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσβάλλεις αυτή τη γυναίκα, θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση».

Αμέτοχη όμως, δεν έμεινε ούτε η Τζίτζι Χαντίντ. Το γνωστό μοντέλο έγραψε κάτω από την ανάρτηση του Κάνιε: «Μακάρι να είχες ένα ποσοστό από τη νοημοσύνης της. Αν όντως υπάρχει κάποιο νόημα σε κάποια από τις μαλ…ες σου, ίσως είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να σε σώσει. Δεν έχεις ιδέα… Λες και η «τιμή» του να είναι κάποιος καλεσμένος στο σόου σου θα έπρεπε να τον εμποδίσει να πει τη γνώμη του… Lol. Είσαι ένας νταής και ένα ανέκδοτο».