GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: Η ξέφρενη βραδιά της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με καλούς φίλους

Κατερίνα Καινούργιου: Η ξέφρενη βραδιά της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με καλούς φίλους
Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων

To νησί των ανέμων επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια προσπαθεί να χαλαρώσει και να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί, για να είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Alpha, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων, μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέπτεται τις καταγάλανες παραλίες του νησιού και παρέα με φίλους περνά χαλαρές στιγμές στην παραλία, κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία. Το απόγευμα και το βράδυ σειρά παίρνουν οι βόλτες στο νησί και τα φαγητά σε αγαπημένα στέκια της Μυκόνου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε δουλειά και διακοπές, καθώς βρέθηκε καλεσμένη σε event γνωστού ιταλικού οίκους μόδας, στη συνέχεια όμως, βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στα social media και μια σειρά από φωτογραφίες από την ξέφρενη βραδιά της, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το καλοκαίρι της.