Live your myth in Greece - Οι celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές
GOSSIP

Live your myth in Greece - Οι celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές

Ο ελληνικός ήλιος, οι πεντακάθαρες θάλασσες και οι πανέμορφες παραλίες τράβηξαν το διεθνές jet set στα μέρη μας!

Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των τουριστών ανά την υφήλιο, ωστόσο φέτος αρκετοί διάσημοι επέλεξαν τα μέρη μας για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ντούα Λίπα, Ματ Ντέιμον, Ντέμι Μουρ και Κρίστιαν Μπέιλ, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν τα ελληνικά νησιά και γενικά τα θέρετρα της Ελλάδας, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Το Newsbomb.gr επέλεξε τους celebs που ήρθαν στην Ελλάδα και σας τους παρουσιάζει!

Ντούα Λίπα

Το ελληνικό καλοκαίρι απόλαυσε εις διπλούν η Ντούα Λίπα, καθώς έπειτα από τη Σίφνο η ποπ σταρ επέστρεψε για διακοπές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς και θέλησε να τις μοιραστεί και με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Όπως κάθε χρόνο, η Μύκονος είναι ψηλά στη λίστα διακοπών των διάσημων μοντέλων. Ένα από αυτά ήταν και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία βρέθηκε στο νησί των ανέμων, όπου δροσίστηκε στις όμορφες παραλίες της Μυκόνου.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Στη Μύκονο βρέθηκε για διακοπές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί με τη σύζυγό του Χέλενα Σέγκερ και τον γιο τους Μαξιμίλιαν.

Κι ο Σουηδός μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο στις 4 Ιουνίου όταν ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα παπούτσια του στο κατάμεστο «Σαν Σίρο» με τους οπαδούς της Μίλαν να τον αποχαιρετούν με δόξα και τιμές, αλλά το… τόπι δεν ξεχνιέται και το υπενθύμισε στους λουόμενους που βρέθηκαν γύρω του στο «Νησί των Ανέμων».

Nicole Scherzinger

Στα στενά της Μυκόνου εθεάθη και το πρώην μέλος των Pussycat Dolls, μαζί με την παρέα της, ενώ είναι γνωστό πως η Χαβανέζα σούπερ σταρ είναι λάτρης της Ελλάδας.

Κρίστιαν Μπέιλ

Σχεδόν... μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας έγινε ο Κρίστιαν Μπέιλ καθώς πέρασε περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

Ο 49χρονος Μπέιλ είναι Βρετανός και έχει παίξει σημαντικούς ρόλους στην καριέρα του. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο American Psycho και έπειτα παίζοντας τον Batman στην τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Χέμσγουορθ

Μια... all star παρέα έκανε τις διακοπές της στην Μύκονο. Ο λόγος για τον Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορφ, Λίαμ και Κρις, οι οποίοι βρέθηκαν με τις οικογένειές τους στο «νησί των Ανέμων».

Τζορτζ Κλούνεϊ

Στη Μύκονο (που αλλού;) βρέθηκε και ο οσκαρικός ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο γοητευτικός σταρ βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες ενός event ωστόσο απόλαυσε και τον ελληνικό ήλιο!

Doutzen Kroes

H Ντάουτσεν Κρους, το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία, κάνει διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, και τα παιδιά τους.

Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Doutzen συνόδεψε το βίντεο από τις διακοπές της, με τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Μπόρις Τζόνσον

Λιγότερο κοσμικός αποδείχτηκε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, καθώς επέλεξε την Κάρυστο για τις διακοπές του. Να σημειωθεί πως ο Μπόρις Τζόνσον είναι μόνιμος, σχεδόν, θαμώνας της χώρας μας καθότι διατηρεί σπίτι και στο Πήλιο.

Ντέμι Μουρ

Η διάσημη ηθοποιός, Ντέμι Μουρ, κάνει διακοπές στη Μεσόγειο, φιλοξενούμενη σε γιοτ Ελλήνων φίλων και κουμπάρων της. Η 60χρονη σταρ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, έχοντας για παρέα το σκυλάκι της, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.


Διαβάστε επίσης

Πάρις Χίλτον: Διακοπές στην Ελλάδα - «Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου»

Μάτζικ Τζόνσον: Μαγεμένος με την Ελλάδα - Νιώθει σαν «Έλληνας θεός» στην Κεφαλονιά

Στην Πάρο η Κέιτ Μπλάνσετ: Απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις τοπικές σπεσιαλιτέ

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ