GOSSIP

Ναταλία Γερμανού: «Υπήρξα ανελέητα σκληρή μαζί του, είμαι σκύλα», είπε για συνεργάτη της

Ναταλία Γερμανού: «Υπήρξα ανελέητα σκληρή μαζί του, είμαι σκύλα», είπε για συνεργάτη της

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρξαν στιγμές που έγινε σκληρή με συνεργάτες της

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τις έντονες στιγμές της ζωής της.

Κάνοντας τον απολογισμό για την εμπειρία της στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρξαν στιγμές που έγινε σκληρή με συνεργάτες της.

«Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτη μου. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο που είμαστε τρίτη χρονιά φέτος μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και πέρασε σε λεπτομέρειες: «Όταν τελείωσε η σεζόν τον φώναξα και του είπα “άνθρακας ο θησαυρός”. Και ήταν τόσο σκληρό. Είχα καταλάβει ότι είναι ένα παιδί σκληρόπετσο. Ένας δημοσιογράφος που έχει καλύψει φωτιές, χιόνια, ληστείες, τα πάντα όταν ήταν στον ΣΚΑΙ.

Σε εμένα ήρθε σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα “δεν είσαι καλός, δεν γίνεται, δεν κολλάμε, δεν τα βρίσκουμε. Δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “Ok μου λέει του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν.

Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το λέω γιατί νομίζω ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με εμένα», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη στο Night Out.