GOSSIP

Θάνος Κιούσης: Έκανα πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος

Θάνος Κιούσης: Έκανα πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του

Ο Θάνος Κιούσης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού, αλλά και την οικογένειά του.

Ο performer βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και ανέφερε: «Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση, πριν από πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα κι ανέβηκε. Τελείωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και τη βλέπω μπροστά μου».

«Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δύο βήματα, της πιάνω το χέρι κι εκείνη την ώρα, έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμα αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή, μου άρεσε πολύ, ήταν μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και την τρίτη μέρα, μου ζήτησε να παντρευτούμε».

Μίλησε επιπλέον, για τον γάμο τους και τα παιδιά τους. «Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από τρία χρόνια που ήμασταν μαζί, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου, αλλά μαζί το αποφασίσαμε. Τώρα έχουμε δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών», ανέφερε.

Τέλος, για την πρόταση γάμου, είπε: «Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες στη γιαγιά της και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου. Η γιαγιά είχε λίγο άνοια τότε και μου είπε "ήρθες Δημήτρη μου;" και μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε "τι κάνει πάλι;". Πήγα μέσα, είχα το δαχτυλίδι και γονάτισα».