GOSSIP

Ελένη Τσολάκη: Η αναφορά στο Open και η επόμενη σεζόν

Ελένη Τσολάκη: Η αναφορά στο Open και η επόμενη σεζόν

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Δευτέρας 26/2

Η Ελένη Τσολάκη σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη, τα ευτράπελα εκείνης της ημέρας, ενώ αποκαλύπτει αν έχει κάνει συζητήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ο γάμος μου ήταν όπως τον είχα ονειρευτεί μικρή και το νυφικό μου και όλα. Κάθε γυναίκα το έχει κάπως στο μυαλό της και έγινε έτσι ακριβώς όπως το είχα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Σχετικά με το αν συνέβησαν ευτράπελα την ημέρα του γάμου της με τον Παύλο Πετρουλάκη, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε: «Καθώς περπατούσα μου πάτησαν την ουρά και πήγα να φάω τα μούτρα μου. Δεν έγινε τη στιγμή που έμπαινα, ήταν κάποια άλλη στιγμή, το πάτησαν και έπεσα τελικά».

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν έχει κάνει συζητήσει με το Open για την επόμενη σεζόν και απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα για εμάς γιατί είναι μια ολοκαίνουργια εκπομπή, οπότε δεν έχουμε κάνει ακόμα συζητήσεις. Περνάω πολύ ωραία με τα παιδιά, νιώθω πολύ οικεία μαζί τους, θα ήθελα να είναι όλα όπως είναι και τώρα».