GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου: Έφυγε με ένταση από το μνημόσυνο η κόρη της

Άντζελα Δημητρίου: Έφυγε με ένταση από το μνημόσυνο η κόρη της

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη πήγαν στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης μαζί για το μνημόσυνο της μητέρας της τραγουδίστριας, όμως δεν έφυγαν μαζί γιατί υπήρξε πιθανότατα νέα ένταση 

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη μπορεί να ξεπέρασαν για λίγο την κόντρα τους μετά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας για το πώς περνούσε στις ΗΠΑ, όμως δεν φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλά μεταξύ τους και ούτε το πένθος μπορεί να τις κάνει να ηρεμήσουν.

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη πήγαν στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης μαζί για το μνημόσυνο της μητέρας της τραγουδίστριας, όμως δεν έφυγαν μαζί. Σύμφωνα μάλιστα με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», φαίνεται να υπήρξε ένταση ανάμεσά τους.

Ακούγεται πιο συγκεκριμένα μια φωνή να λέει με ένταση «τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους». Η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN, Ελένη Τσολάκη, ανέφερε ότι η φωνή που ακούγεται πιθανόν είναι της κόρης της Άντζελας Δημητρίου.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν ξέρει αν μητέρα και κόρη τσακώθηκαν, όμως η Όλγα Κιουρτσάκη αποχώρησε μόνη της από το κοιμητήριο της Ηλιούπολης.