GOSSIP

Κατερίνα Κακοσαίου: «Νομίζω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να γράφει αρνητικά σχόλια»

Κατερίνα Κακοσαίου: «Νομίζω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να γράφει αρνητικά σχόλια»

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι

H Κατερίνα Κακοσαίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha αναφέρθηκε στο συμβόλαιο της με τη Minos EMI και τη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τραγούδι αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

«Ήμουν με τη μαμά μου. πριν τελειώσω το μεταπτυχιακό μου και ήμουν στη φάση που είχα αρχίσει να στέλνω βιογραφικά, πέρναγα κι από φαρμακευτικές. Περάσαμε με τη μητέρα μου έξω από μια φαρμακευτική που ήθελα πολύ να μπω και συζητάγαμε ότι θα τα καταφέρω. Δε μπήκαμε μέσα, και γυρνάω το κεφάλι μου, και ακριβώς δίπλα βλέπω μια πόρτα που έγραφε “Minos EMI”. Kαι λέω, “ρε μαμά μήπως κοιτάμε λάθος πόρτα;” γελάμε, δε μπαίνουμε και τελικά, πως τα φέρνει η ζωή, και μερικά από μερικά χρόνια πήγα στον ίδιο δρόμο αλλά μπήκα στη Minos», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.

«Moυ άρεσε το τραγούδι αλλά έμενε σαν χόμπι στο κεφάλι μου. Επειδή το αγαπούσα τόσα, δεν ήθελα να γίνει επάγγελμα… Φοβόμουν αν εγώ θα ανταπεξέλθω όπως ο πατέρας μου» πρόσθεσε.

«Ο πατέρας μου δε θα έκοβε ποτέ θα φτερά σε έναν νέο άνθρωπο να κηνυγήσει το όνειρό του… Δε νομίζω ότι θα μου έλεγε ποτέ “άστο μη το προσπαθήσεις καν”. Και σε μένα και στον Γιώργο μας έχει πει και την καλή και την πλευρά του χώρου… Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να γράφει αρνητικά σχόλια στους πάντες» σχολίασε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Κακοσαίου.