Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Γιάννης Αϊβάζης: Δεν νομίζω να πάω καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, είμαι ακόμη λίγο θυμωμένος

Newsbomb

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την Μαρία Κορινθίου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα έκανε σίριαλ με τη σύζυγό του, ενώ είπε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Για το "Πρωινό" βεβαίως και μιλήσαμε, είπαμε τα υπέρ και τα κατά, σε γενικές γραμμές, κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε όμως μετά. Αλλά μέχρι εκεί» είπε στην τηλεόραση του Mega και στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο, να πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Αν σε καλούσε ο Γιώργος Λιάγκας, θα πήγαινες;» τον ρώτησε μετά η ρεπόρτερ, με τον Γιάννη Αϊβάζη να απαντά ότι: «Με διέλυσες τώρα με αυτή την ερώτηση. Είμαι ακόμη λίγο θυμωμένος. Όχι με τον Γιώργο, αλλά είμαι ακόμη λίγο θυμωμένος με την κατάσταση. Δεν νομίζω και είμαι άνθρωπος που ούτως ή άλλως δεν πολυβγαίνω τώρα στα κανάλια, οπότε δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που τον είχε βγάλει εκτός εαυτού, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του.

«Το δημοσίευμα για το οποίο κινηθήκαμε νομικά με τη Μαρία όταν γεννήθηκε η Ισμήνη "Αϊβάζης και Κορινθίου για 20.000 ευρώ σπρώχνουν το παιδί τους... στο εμπόριο", το οποίο ήταν ό,τι πιο τραγικό έχω διαβάσει ή έχω δει κρεμασμένο στο περίπτερο, τότε, με ένα παιδί νεογέννητο» είπε.

Τέλος, για το πώς προσέγγισε τη Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Τη διεκδίκησα. Και εγώ ήμουν με άλλη γυναίκα και η Μαρία ήταν με άλλον τότε. Ήταν πολύ κεραυνοβόλο, το οποίο όμως κρατήθηκε σε πλαίσια, τι να σου πω τώρα, όταν χωρίσαμε φιληθήκαμε. Έχω πει τη λέξη "τέλος". Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν λύπες κα εντάσεις, κι εγώ το έχω πει και η Μαρία».