Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο
Πανεύκολη συνταγή με μόλις 5 υλικά που θα λατρέψουν όλοι στα σπίτι.
#tsoulotip: Δε βράζουμε πολύ τα ραβιόλι, διότι θα ψηθούν και στο φούρνο.
Προετοιμασία και Εκτέλεση
- Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
- 2Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ., ρίχνουμε λίγη από την έτοιμη σάλτσα στον πάτο του ταψιού, αδειάζουμε από πάνω τη μισή ποσότητα από τα ραβιόλι και αλατοπιπερώνουμε.
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή