ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Bryan Adams μας γλέντησε χθες στο ΟΑΚΑ

Bryan Adams
O Bryan Adams σε εξαιρετική φόρμα τόσο φωνητικά όσο και σε φυσική κατάσταση, έδωσε μια best of συναυλία, δέχτηκε παραγγελιές και ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ
Getty Images

Ο Bryan Adams έδωσε στο ΟΑΚΑ μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα

Όσοι βρεθήκαμε χθες το βράδυ (5/12) στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA ζήσαμε μια από τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας. Ο αιώνιος έφηβος και σε άριστη φόρμα, φωνητικά και σωματικά, Bryan Adams μάς γλέντησε κανονικά!

Ο Καναδός ρόκερ επέστρεψε στην Αθήνα, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στον ίδιο χώρο, το 2019 και όπως και τότε τα έδωσε όλα και ακόμα παραπάνω! Επί δύο ώρες πάνω στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, κάνοντας τα πάντα για να περάσουμε καλά. Άκρως επικοινωνιακός, αστειεύτηκε μαζί μας, μας συγκίνησε, μας ξεσήκωσε, μας έκανε να χορέψουμε, μας ευχαρίστησε στα ελληνικά και δέχτηκε και τις παραγγελιές μας!

Επί δύο ώρες, ο Bryan Adams παρέδωσε μαθήματα σε επίδοξους ρόκερ και απέδειξε ότι στα 64 του, δεν του ξεφεύγει ούτε ημιτόνιο φωνητικά. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η αφιέρωση του Shine a Light στον πατέρα του που δεν ζει πια, του Straight From the Heart στην 96χρονη μητέρα του και του It's Only Love στην καλή του φίλη Τίνα Τέρνερ που «έφυγε» φέτος, λέγοντας προς τιμήν της το κομμάτι είχαν τραγουδήσει μαζί.

Αεικίνητος πάνω στη σκηνή, μαζί με τον κιθαρίστα του, Keith Scott, δεν σταμάτησαν να αλωνίζουν, δίνοντας πόνο. Όσον αφορά, το setlist, το best of των τραγουδιών του, σε συνδυασμό με τα καινούρια κομμάτια, τα requests που δέχθηκε, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο, κρατώντας παράλληλα τη θερμοκρασία στα ύψη. Το peak της βραδιάς, ήταν φυσικά όταν ακούστηκε το εκρηκτικό «Summer Of ‘69» που ξεσήκωσε ολόκληρο το ΟΑΚΑ.

Ο Bryan Adams που έφτασε στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες, για να συνδυάσει και τις ολιγοήμερες διακοπές του, κάνοντας τουρισμό στην Αθήνα, ξεκινάει την ευρωπαϊκή του περιοδεία «So Happy It Hurts Tour» από την Ελλάδα. Μετά τη χθεσινή μαγική βραδιά στην Αθήνα, θα κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ. Φίλοι Θεσσαλονικείς, μην χάσετε την ευκαιρία να τον δείτε live. Θα είναι μια συναυλία για την οποία θα μπορείτε μετά να λέτε ότι «ήμουν κι εγώ εκεί».

Ακολουθεί το set list της χθεσινής συναυλίας στο ΟΑΚΑ

Kick Ass
Can't Stop This Thing We Started
Somebody
18 til I Die
Please Forgive Me
One Night Love Affair
Shine a Light
Heaven
Go Down Rockin'
It's Only Love
Kids Wanna Rock
You Belong to Me
I've Been Looking for You
The Only Thing That Looks Good on Me Is You
When You Love Someone
Here I Am
When You're Gone
Thought I'd Died and Gone to Heaven
(Everything I Do) I Do It for You
Back to You
So Happy It Hurts
Run to You
Summer of '69
Have You Ever Really Loved a Woman?
Heat of the Night
(request)
Room Service
(request)
Do I Have to Say the Words?
(request)
Cuts Like a Knife
Straight From the Heart
Play Video
All for Love
Christmas Time


Διαβάστε επίσης

Πολιτιστική ατζέντα σε ρυθμούς Χριστουγέννων, Μπράιαν Άνταμς, κόμικ και Φόνισσας

Μπράιαν Άνταμς: Προπώληση και τιμές εισιτηρίων για τις συναυλίες του στην Ελλάδα

O Μπράιαν Άνταμς έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!