ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνίστρια σε νέα ταινία θρίλερ

Η Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει και σε ταινία του Netflix
AP

Η Κιμ Καρντάσιαν το έχει δει σοβαρά με την υποκριτική. Επίσης κάνει ήδη γυρίσματα για τη συνέχεια του American Horror Story

Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία θρίλερ. Το ατιτλοφόρητο μέχρι στιγμής θρίλερ των στούντιο της Amazon MGΜ είναι μια πρωτότυπη ιδέα της Νάταλι Κρίνσκι η οποία έγραψε και το σενάριο. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την πλοκή, αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι η Κρίνσκι κατέγραψε την ιδέα της έχοντας κατά νου την Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας θα βρίσκεται στην παραγωγή του πρότζεκτ το οποίο δεν έχει ακόμη καθοριστεί αν θα κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο ή σε streaming πλατφόρμα.

Θυμίζουμε ότι η Καρντάσιαν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στην κωμωδία The Fifth Wheel του Netflix, όπου θα είναι επίσης παραγωγός.

Παράλληλα, πριν λίγες ώρες η ίδια δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα του American Horror Story: Delicate του FX που θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου. Η Καρντάσιαν, που μας θυμίζει λίγο τη Μαλέφισεντ στις εικόνες που δημοσίευσε, επιστρέφει στη σειρά παρά τις αυστηρές κριτικές που δέχτηκε.

Άλλες ερμηνείες της Καρντάσιαν περιλαμβάνουν τη ταινία του Τάιλερ Πέρι, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) και το Paw Patrol όπου έχει δανείσει τη φωνή της.

Διαβάστε επίσης

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει σε ταινία του Netflix

Ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Ο ρόλος της Κιμ Καρντάσιαν

Λιονέλ Μέσι: Μπήκε στο γήπεδο με τον Σέιντ Γουέστ και ξετρέλανε την Κιμ Καρντάσιαν (video)