SEX

H 57χρονη που έγινε συνοδός πολυτελείας και είναι γιαγιά με 7 εγγόνια (pics)

H 57χρονη που έγινε συνοδός πολυτελείας και είναι γιαγιά με 7 εγγόνια (pics)

Μια απίστευτη ιστορία, με την 57χρονη να ασκεί το επάγγελμα για πάνω από 10 χρόνια.

Μπορεί να είναι στα 57 της και να είναι γιαγιά εγγονιών, ωστόσο η 57χρονη Τάρα Τέιλορ από την Αυστραλία, θεωρείται ως μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες συνοδούς πολυτελείας της χώρας.

Η ιστορία της έγινε γνωστή μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της, «Tara Behind Closed Doors», στο οποίο αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μιας συνοδού όταν κλείσουν οι πόρτες.

Η ιστορία της Τάρα ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν μετά από ένα ραντεβού συνειδητοποίησε πως όλοι οι άντρες ζητούσαν από εκείνη μόνο ένα πράγμα: Σεξ.

«Τότε σκέφτηκα, πως εφόσον αυτό είναι το μόνο που θέλουν από εμένα, θα πρέπει να το πληρώσουν!», δήλωσε στην Daily Mail

Αφού ξεφύλλισε μια τοπική εφημερίδα, η Τάρα, που ήταν τότε μητέρα τριών παιδιών, ένιωσε την «καρδιά της να χτυπά γρήγορα» καθώς καλούσε τον αριθμό ενός οίκου ανοχής που βρήκε στις τελευταίες σελίδες με τις «προσωπικές καταχωρήσεις».

Μέσα σε λίγες ώρες, η Τέιλορ βρέθηκε να στέκεται σε ένα δωμάτιο, «περιτριγυρισμένη από όμορφες γυναίκες» καθώς περίμενε με αγωνία τους πελάτες να την επιλέξουν στην πρώτη της νύχτα ως συνοδός. «Στην αρχή, ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό, ήταν πολύ τρομακτικό. Σκεφτόμουν, “Ποιος θα πληρώσει για μένα; Ποιος θα με θέλει;"».

Στο τέλος της βραδιάς είχε ήδη τρεις πελάτες. Και αυτή αποδείχθηκε γρήγορα μια προσοδοφόρα καριέρα καθώς συνέχισε να εργάζεται για τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής της ως συνοδός.

Σήμερα χρεώνει έως και 300 δολάρια την ώρα και οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα. «Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και όλοι θέλουν διαφορετικά πράγματα. Διαφέρουν σε ηλικίες, εθνικότητες και επαγγέλματα».

Δείτε στην gallery την Τάρα Τέιλορ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Ερντογάν: Πόλεμοι, γενοκτονίες και οι Τούρκοι στην ανέχεια - Ήρθε η ώρα να το πληρώσει