ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δημιουργήστε τα δικά σας φωτογραφικά αριστουργήματα με το νέο Huawei P9

Δημιουργήστε τα δικά σας φωτογραφικά αριστουργήματα με το νέο Huawei P9

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής smartphone είναι η ποιότητα των φωτογραφιών που μπορούμε να τραβήξουμε με αυτό.

Είναι η συσκευή που έχουμε διαρκώς μαζί μας και είναι εκείνη που θα μας επιτρέψει να κρατήσουμε, τραβώντας φωτογραφίες, στιγμές και εικόνες που μας κάνουν εντύπωση και οι οποίες μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, όμως, θέλουμε οι φωτογραφίες μας να έχουν και κορυφαία ποιότητα αλλά και να μην χρειάζεται να προβούμε σε μία σειρά από ρυθμίσεις προκειμένου να πιάσουμε τη στιγμή που θέλουμε. Κυρίως, επειδή μπορεί και να τη χάσουμε. Όπως και θέλουμε και φωτογραφίες που να μην τις θαυμάζουν οι άλλοι, όπως και εμείς θαυμάζουμε φωτογραφίες άλλων.

Πως μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά; Επιλέγοντας ως το επόμενο smartphone μας το Ρ9, τη νέα, κορυφαία συσκευή της Huawei, η οποία μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά σε εξαιρετική τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Η Huawei είναι ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας παγκοσμίως και το P9 είναι η απάντηση σε όσους αναζητούν ένα smartphone, το οποίο να προσφέρει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία να περιλαμβάνεται και η κορυφαία κάμερα για τη λήψη όσο το δυνατόν καλύτερων φωτογραφιών.

Προκειμένου να πετύχει το στόχο που έθεσε, η Huawei συνεργάζεται με τη Leica, μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει -και δικαίως- τον δικό της μύθο στο χώρο των φωτογραφικών μηχανών. Το αποτέλεσμα είναι ένας -απλά- εντυπωσιακός φωτογραφικός φακός με ανάλυση 12 megapixel, τα χαρακτηριστικά του οποίου, όμως, είναι τέτοια που οι φωτογραφίες σας θα αφήσουν άπαντες με ανοικτό το στόμα.

Η ενσωμάτωση μίας κάμερας με διπλό φακό υψηλής ποιότητας (high-end dual-lens), με τον κάθε αισθητήρα να έχει από 6 μέρη, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα με την φωτεινότητα και την ευκρίνεια σε κάθε λήψη να κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ακόμη και σε βραδινές λήψεις. Γενικότερα, υπάρχουν πολλές και λειτουργίες και χαρακτηριστικά που προσφέρουν σαφώς βελτιωμένη ποιότητα όσον αφορά στη λήψη φωτογραφιών και είναι χαρακτηριστικό ότι το Ρ9 προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα ακόμη και όσον αφορά στην επεξεργασία και την αποτύπωση ασπρόμαυρων φωτογραφιών!

Τέλος, η Επαγγελματική Λειτουργία (Professional Mode) μας επιτρέπει να έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους της εικόνας, ενώ η δυνατότητα εξαγωγής των αρχείων σε μορφή RAW παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικής επεξεργασίας της εικόνας για όσους αναζητούν το κάτι παραπών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που καταξιωμένοι φωτογράφοι με διεθνή καριέρα, όπως η Mary McCartney του National Geographic, ο David Guttenfelder, o Zhu Yinghao του Coast Nast Traveller, ο Reuben Krabbe από την extreme sports κοινότητα Banff και η φωτογραφική κοινότητα Eye Em, ξεχώρισαν και εμπιστεύθηκαν το Huawei P9 για τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει και την αξιοπιστία της υπογραφής Leica.

Πέραν της φωτογραφίας, το Huawei P9 είναι εξαιρετικά «δυνατό» smartphone με οθόνη 5,2 ιντσών με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχόμενους πλήρους υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο εξαιρετικά ισχυρός Kirin 955 στα 2,5 GHz και αρχιτεκτονική 64-bit.

09 copy

Το P9 είναι ένα από τα τρία νέα smartphones της Huawei. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης το Huawei P9 lite, και Huawei P9 Plus, τα οποία βασίζονται -και αυτά- στο minimal design των κινητών Huawei συνδυάζοντας καινοτόμες λύσεις με αξεπέραστη κομψότητα και μοναδικό στυλ, δεδομένου ότι η κατασκευή τους βασίστηκε σε 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με τέλειο φινίρισμα και σμιλευμένες άκρες με την τεχνική κοπής των διαμαντιών. Το P9 lite είναι μία πιο «ελαφριά» εκδοχή του Ρ9 που είναι διαθέσιμη σε ιδιαίτερα καλή τιμή το Ρ9 Plus απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα smartphone με πραγματικά μεγάλη σε μέγεθος οθόνη.