ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο 53χρονος συνταγματάρχης που λήστεψε τράπεζα με χειροβομβίδα

Αυτός είναι ο 53χρονος συνταγματάρχης που λήστεψε τράπεζα με χειροβομβίδα

Ένας 53χρονος συνταγματάρχης συνελήφθη για ληστεία σε τράπεζα της Αργυρούπολης, με την απειλή χειροβομβίδας. Ήταν εκτός Στρατού εδώ και πολλούς μήνες. Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Από τα… σύννεφα έπεσαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 53χρονο ληστή με τη χειροβομβίδα, σε τράπεζα της Αργυρούπολης, όταν αποκαλύφθηκε πως αυτός ήταν συνταγματάρχης. Οι Αρχές, πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες ληστείες.

Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του 53χρονου συνταγματάρχη, τη στιγμή που κρατάει τη χειροβομβίδα στο χέρι του μέσα στο κατάστημα της τράπεζας που επιχείρησε να ληστέψει.

Εκτός στρατού εδώ και μήνες λόγω συμπεριφοράς

Ο συγκεκριμένος είχε βρεθεί εκτός Στρατού εδώ και μήνες, λόγω της προβληματικής του συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν συνταγματάρχης του Οικονομικού και το καλοκαίρι είχε αποστρατευτεί λόγω μεγάλου ποινολογίου. Η προβληματική του συμπεριφορά τον είχε οδηγήσει εκτός στρατεύματος, όμως, το ΦΕΚ δεν είχε εκδοθεί ακόμα και για αυτό φαινόταν εν ενεργεία.

Προφανώς και, όπως διευκρινίστηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις, η χειροβομβίδα δεν ανήκει στον Στρατό Ξηράς, ενώ ο 53χρονος υπηρετούσε στο οικονομικό και δεν είχε πιάσει καν όπλο στα χέρια του.

«Είχα μπλέξει με τοκογλύφους», είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 53χρονος που συνελήφθη μετά από ληστεία σε τράπεζα που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην Αργυρούπολη, εξετάζεται για ακόμα δύο ληστείες σε τράπεζες στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο. Σε όλες τις επιθέσεις του φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό, ενώ για άγνωστο λόγο και τις τρεις φορές στοχοποίησε υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έκανε τις ληστείες, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι χρωστούσε πολλά λεφτά και είχε μπλέξει με τοκογλύφους. Ισχυρίστηκε δηλαδή ότι είχε ανάγκη από χρήματα για να αποπληρώσει τα χρέη του απέναντι σε πρόσωπα που του είχαν δανείσει. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις

Ο συνταγματάρχης με τη χειροβομβίδα είχε εκδιωχθεί εδώ και μήνες από τον Στρατό

Συνταγματάρχης λήστεψε τράπεζα – Χρωστούσε και έμπλεξε με τοκογλύφους

Αργυρούπολη: Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα